سرمایه گذاری 700 میلیارد تومانی در طرح های حوزه آب و فاضلاب شهری مازندران در 4 سال اخیر

مدیر عامل آب و فاضلاب شهری استان، گفت: در 4 سال گذشته بیش از 700 میلیارد تومان در حوزه آب و فاضلاب شهری مازندران هزینه شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری، ذبیح الله ذاکری، مدیر عامل آب و فاضلاب شهری استان در نشست خبری مدیران عامل صنعت آب مازندران که در محل استانداری برگزار شد، با اشاره به این که مازندران در حوزه آب خدمات کشوری ارایه می کند و در طول سال با موج عظیم حضور گردشگر مواجه است، خاطرنشان ساخت: در صنعت آب نیازمند توجه ملی هستیم و باید سطح برخورداری از منابع ملی به این بخش را با پیگیری مجدانه ارتقا ببخشیم.

ذاکری با اعلام این که از مجموع منابع آب شرب آب و فاضلاب شهری استان، 62 درصد در شهرها و 10 درصد در روستاها به مصرف می رسد، افزود: از آب شرب باقی مانده 11 درصد از سوی گردشگران و 17 درصد از سوی جمعیت غیر دائم مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با اشاره به این که برخورداری کشور از فاضلاب شهری بالغ بر 48 درصد و در مازندران بالغ بر 13 درصد می باشد، خاطرنشان ساخت: 5 شهر استان مراحل پایانی دریافت تسهیلات از بانک توسعه اسلامی برای اجرای طرح فاضلاب را می گذرانند و بیش از 280 میلیون یورو تسهیلات از این محل در حال پیگیری است.

مدیر عامل آب و فاضلاب شهری استان، از آغاز عملیات اجرایی فاضلاب شهری بهشهر، نکا و گلوگاه خبر داد و گفت: اجرای طرح فاضلاب شهری نور، ایزد شهر، رویان و فریدونکنار را در برنامه داریم و یک تصفیه خانه نیز در ساری در 3 ماه آینده به بهره برداری می رسد.

ذاکری با بیان این که نزولات آسمانی در استان کاهش یافته است، تصریح نمود: آب های سفره های آب زیر زمینی به سمت شوری می رود، لیکن دستگاه های متولی آب با برنامه ها و اجرای طرح های مختلف بطور مجدانه برای تامین آب شرب سالم مردم مازندران تلاش می کنند.

وی حفر 17 حلقه چاه، نصب 9 دستگاه سیستم های حذف آهن و منگنز، احداث 40 کیلومتر خط انتقال، ساخت 5 ایستگاه پمپاژ و...را از جمله برنامه های اضطراری این شرکت بیان کرد.

مدیر عامل آب و فاضلاب شهری استان با اشاره به این که توزیع آب باکیفیت از مهم‌ترین اولویت‌های ماست، یادآور شد: سال گذشته اعتبارات آب و فاضلاب شهری ۱۳۵ میلیارد تومان بوده است که از این رقم ۵۵ درصد تخصیص پیدا کرد که بیش از ۴۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکار هستیم.

ذاکری با بیان این که مردم می توانند با گرفتن شماره 122 هدررفت آب را اطلاع دهند، گفت: بحث مدیریت مصرف بهینه آب بطور جدی در دستور کار ما قرار گرفته و آغاز شده است.

وی با بیان این که هدررفت آب در کشور 25.5 درصد است و مازندران در تعرفه آب در کشور در ردیف 28 قرار دارد که نشان می دهد آب بها در استان با نرخ مناسب محاسبه می شود، افزود: در برنامه ششم توسعه بدنبال کاهش 10 درصدی هدررفت آب هستیم.

چاپ محتويات