ایجاد 20 مرکز تفریحی دریایی در سواحل مازندران

استاندار مازندران در گفتگو با برنامه نوروزی دیماه سیمای مرکز مازندران در غرب استان، گفت: مهم ترین دغدغه بنده، محیط زیست و صیانت از طبیعت زیبای مازندران است.

محمد اسلامی در این گفتگو با اشاره به این که حفظ محیط زیست و طبیعت زیبای مازندران، اولویت اصلی بنده در آغاز کار در استان بوده است و با جدیت برنامه های این بخش را پیگیری می کنم، افزود: در این راستا، اولویت با ساماندهی پسماند است.

استاندار، مهار فاضلاب های خانگی را دیگر برنامه استان برای صیانت از محیط زیست مازندران دانست و یاد آور شد: در تلاشیم تا زباله و پسماند را در خانه تعیین تکلیف کنیم و طرح تفکیک زباله از مبداء در استان آغاز شده است و باید شتاب یابد. 

مقام عالی دولت در استان، توسعه زیرساخت های حمل و نقل مازندران را از برنامه های اساسی برشمرد و خاطر نشان ساخت: حمل و نقل ما خودرو محور است و راه های استان با ظرفیت های محدود گسترش یافته است و در تلاشیم با مشارکت مردم و بخش خصوصی، حمل و نقل ترکیبی را در 4 محور جاده، هوا، دریا و راه آهن ایجاد کنیم و توسعه دهیم.

اسلامی با بیان این که استان مازندران قطعه ای از ثروت ملی ایران اسلامی است، گفت: باید با اتکا به تجربه های چند دهه گذشته و دستاوردهای علمی و تکنولوژی روز و داشتن الگویی پایدار برای توسعه، ضمن صیانت و سازگاری با محیط زیست و طبیعت استان، عقب ماندگی ها و کاستی های مازندران را جبران کنیم.

وی تصریح نمود: دریای مازندران علیرغم ذخایر ارزشمند، دارای فرصت های بسیاری در رشته های گوناگون از جمله گردشگری دریایی است.

استاندار با بیان این که در سراسر سواحل مازندران، 20 مرکز تفریحی دریایی را پیش بینی نمودیم، یاد آور شد: مراکزی دارای حوضچه های آرامش، تاسیسات و امکانات ورزشی و تفریحات مکمل، رستوران ها و اماکن اقامتی و اسکله های تفریحی برای استفاده شناورهای تفریحی که در این راستا 3 پروژه سرمایه گذاری در حال شکل گیری است و با تکمیل 20 پروژه پیش بینی شده مردم می توانند در همه فصول از آن استفاده کنند و ملاحظات فرهنگی و اشتغالزایی گسترده در آن مورد توجه قرار گرفته و می تواند سواحل استان را دگرگون کند. 

استاندار مازندران، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامگذاری امسال به سال حمایت از کالای ایرانی از سوی مقام معظم رهبری، عنوان کرد: برای تحقق شعار امسال تولیدکنندگان، دولت و مردم باید با هم اهتمام نمایند.

وی با بیان این که برای تحقق این مهم، تولیدکنندگان باید به کیفیت محصول و ذائقه تولیدات خود برای مصرف کنندگان توجه کنند، عنوان داشت: کیفی سازی در تولید، ذائقه مردم و خدمات پس از فروش در جهت ارتقا و پایدار کردن رضایت مندی مردم باید از سوی تولیدکنندگان مورد توجه جدی قرار یگرد.

اسلامی به نقش حمایت و تسهیل گری دولت برای رونق بخشی به تولید در راستای تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: رفع موانع تولید، پشتیبانی از تولیدکنندگان و تسهیل گری صادرات برای تحقق رشد کیفی محصول و ارتقا و پایدار نمودن بازار، تولید و اشتغال از جمله وظایف دولت است.

استاندار، مردم را از ارکان اصلی تحقق شعار سال برشمرد و افزود: هر ایرانی باید به استفاده کالای ایرانی افتخار کند.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که در این راستا، با ارایه تسهیلات ارزان قیمت با اولویت توسعه اشتغال روستایی بر آنیم تا مشاغل کوچک را پشتیبانی نماییم تا روستاییان بتوانند تولیدات بومی و صنایع دستی خود را به بازار عرضه کنند، خاطر نشان ساخت: در سند اقتصاد مقاومتی، محرک های اقتصادی را شناسایی کردیم که در سال 97 با اجرای پروژه های مرتبط، رشد اقتصادی و رونق کسب و کار محقق شود.

چاپ محتويات