بازدید از شرکتهای دوشه هراز و کاله آمل با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت ـ دکتر یوسفیان و فرماندار آمل و ...

نشست وزیر صنعت ، معدن و تجارت با مدیران شرکت های صنعتی شهرستان آمل با حضور دکتر یوسفیان نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ـ سید جعفر رسولی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل ـ خیریان پور معاون امور اقتصادی استانداری مازندران ـ معاونین فرمانداری آمل ـ مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت استان مازندران و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی وجمعی از صنعتگران آملی و بازدید از شرکتهای لبنی دوشه هراز و کاله در روز جمعه 9 فروردین 98 :

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل : ابتدا دکتر محمدپور عمران مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان مازندران ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه و وزیر صنعت و معدن و تجارت از عملکرد صنعتگران و کارآفرینان آملی که 75 درصد صادرات استان مازندران به آمل تعلق دارد گفت : با توجه به اینکه 45 درصد صنعت استان مازندران به شهرستان آمل تعلق دارد و مدیر دستگاههای اجرایی و بانکها همکاریهای خوبی با صنعتگران داشته و نسبت به تخصیص اعتبارات برای گسترش صنعت نیاز به همکاری بیشتر مدیران بانکها می باشد و از تلاش دکتر یوسفیان نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و همکاری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل که با بخش صنعت در شهرستان دارند موجب گردید تا مشکلات پیش روی صنعتگران کمتر شده و صنعت شهرستان آمل بتواند حرف اول را در سطح استان مازندران و کشور بزند .

تعدادی از صنعتگران و مدیران بخش صنعت استان در ادامه نشست و بازدید نقطه نظرات و پیشنهادات و دردلهای خود را با وزیر صنعت بیان نمودند و درخواست همکاری بیشتر مدیران دستگاههای اجرایی و بانکها را داشتند .

درادامه دکتر یوسفیان نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به وزیر محترم صنعت و معدن و تجارت و تشکر از فرماندار ویژه شهرستان آمل و مدیرکل صنعت و معدن و تجارت استان و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی و صنعتگران آملی اظهار داشت : با توجه به اینکه شهرستان آمل قطب صنعتی استان مازندران و حتی کشور می باشد و مدیران دستگاههای اجرایی و بانکها باید تمام سعی و تلاش خود را جهت رونق تولید ملی انجام دهند تا کارخانجات و تولیدکنندگان بخش صنعت دچار مشکل نگردند .

این مسئول در ادامه افزود : بانکها باید نهایت همکاری را به مدیران بخش صنعت انجام دهند تا آنها دچار مشکل نگردند و از حمایت های دولت تدبیر و امید و وزیر محترم صنعت که زحمت کشیدند تا مشکلات پیش روی صنعتگران را برطرف نمایند تقدیر نمود و گفت : با تلاش مدیران شهرستان آمل و با همت فرماندار محترم توانستیم شهرستان آمل را قطب صنعت نمائیم و شهرستان آمل را یک شهر صنعتی معرفی نمائیم و در بحث تولید و اشتغال نیز گامهای خوبی برداشته شده است .

دکتر یوسفیان در رابطه با عملکرد بانکها گفت : در بحث اقتصاد و ارز آوری و همچنین حمایت از تولیدکنندگان بانکها باید با صنعتگران همکاری داشته و آنها را مورد حمایت قرار دهند و همچنین از وزیر صنعت ، معدن و تجارت خواست تا نسبت به پیگیری زمینهای اطراف شهرک صنعتی امامزاده عبدا... (ع) که به صورت بلا استفاده مانده و می توان با در اختیار گرفتن آن بخش صنعت شهرستان آمل را گسترش داد .

در ادامه دکتر رحمانی وزیر صنعت ، معدن و تجارت ضمن تقدیر و تشکر از دکتر یوسفیان نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولین حاضر در جلسه و تقدیر از مدیران بخش صنعت شهرستان آمل که همه سعی و تلاش خود را جهت بسط و گسترش صنعت کشور انجام می دهند تا هیچ وقت دست نیاز به کشورهای دیگر دراز نکنیم گفت : باعنایت به شعار مقام معظم رهبری برای سال 98 که رونق تولید می باشد ، در سال جاری همانند سالهای گذشته باید فرصت هایی را ایجاد کنیم و شرایط را برای بخش صنعت مهیا نمائیم تا صنعتگران و کارآفرینان بتوانند بهتر فعالیت نمایند .

در ادامه رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن، تجارت در نشست با صنعتگران شهرستان آمل که درشرکت دوشه هراز آمل برگزارشد با بیان اینکه در سال گذشته هزار و ۸۹۶ واحد تعطیل شده را فعال کردیم، افزود: جلسه‌ای برای ستاد تسهیل و رونق تولید با سران قوا برگزار کردیم و بازسازی و احیا شرکت‌های تعطیل شده در دستور کار است.

وزیر صنعت، معدن، تجارت با اشاره به مشکلات مطرح شده از طرف صنعتگران آملی بیان کرد: مشکلاتی اعم از دریافت سند تک برگ را در یک جلسه با ریاست سازمان ثبت و اسناد بررسی خواهم کرد و یکسری مشکلات دیگر را ابتدا در بین خودتان به جمع بندی برسید و برای ما ارسال کنید.

رحمانی با اشاره به اینکه در اسفند ۹۷ هیچ گونه مشکلی برای تأمین اقلام شب عید نداشتیم، افزود: بخش اصلی خرید عید مردم تا ۱۹ اسفند انجام شد و در روزهای آخر هیچ مشکلی نداشتیم.

وی با بیان اینکه از اردیبهشت سال گذشته تحریم‌های اصلی شروع شد و توانستیم جنگ روانی را مهار کنیم، افزود: مشکلاتی را که در سال ۹۷ داشتیم هیچ فرقی با مشکلات سال‌های گذشته نداشت و تنها یک مشکل از ارسال حواله جات بانکی به خارج از کشور بود.

رحمانی با اشاره به اینکه از آبان ۹۷ که به عنوان وزیر صمت منصوب شدم خیلی از واحدهای تولیدی نامه‌ای مبنی بر شرف تعطیلی اعلام کردند که خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده جلوی این کار را گرفتیم، افزود: در سال جاری که مانند سال گذشته است باید فرصت‌هایی را ایجاد کنیم و مقام معظم رهبری شعار امسال را رونق تولید قرار داده اند که این مهم شرایط را برای ما مهیا تر کرده است.

وی با بیان اینکه نباید به دنبال ابلاغ مجزا باشیم بلکه مقام معظم رهبری فصل الخطاب فرمودند و فضایی باید ایجاد تا تولید اهمیت داده شود، ادامه داد: بیکاری یک معضل است اما شاغلی که بیکار شود معضلی بدتر است و در سال جاری نگاه به تولید باید گره گشا باشد.

وزیر صنعت گفت :  امسال هیچ کسی نباید اجازه تملک واحدهای تولیدی را بدهد، افزود: واحدهایی که می‌توانند تولید کنند و کالای خود را به فروش برسانند و مسئول شعبه بانک هم به این تولید کنندگان کمک کند.

وزیر صمت اظهار کرد: نگاه به تولید باید نگاه گره گشایی باشد مشکلاتی را که داریم را جدی بگیریم و این مسئله با کنار هم با بودن قابل حل است و فرصت‌های جدیدی داریم.

وی با بیان اینکه پایانه صادراتی ملی برنج در آمل را تشویق می‌کنیم، افزود: این پایانه قابلیت جهانی شدن را نیز دارد و هرکاری را که لازم باشد نیز انجام خواهیم داد.

رحمانی  تاکید کرد : صنایع پوشاک و پوشاک جزو اولیت این وزارتخانه در استان های شمالی می باشد که دارای سابقه وتاریخ می باشد .

 وزیر صمت گفت : تصمیمات ستاد تسهیل در استان ها به منزله مصوبات ستاد تسهیلات ملی  وقابل به اجرا می باشد وامسال شرایطی را برای کارآفرینان خوش حساب دردست بررسی است که به بتوانند در هیات دولت ، مجلس ومراکز تصمیم گیری حضور پیداکنند ومشکلات خود را بیان کنند .

وزیر صنعت پس از نشست با صنعتگران از شرکت های لبنی دوشه هزار و کاله آمل بازدید کرد و سپس در جمع نمازگزاران مردم آمل در نماز جمعه شرکت کرده و در ادامه برای بازدید از مناطق سیل زده مازندران به این مناطق سفر کرد .

 

چاپ محتويات