کلنگ زنی مرکز تشخیص و درمان سرطان

اولین مرکز تشخیص و درمان سرطان ناهید در غرب استان توسط پروفسور بهادری با حضور شریعت نژاد نماینده مردم شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد ، خیریانپور معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری مازندران ، سید امیر حسینی جو- معاون استاندار و فرماندار ویژه- شهرستان ، مسوولین ادارات و آحادمردمی کلنگ خورد.

عملیات اجرایی احداث ساختمان مرکز تشخیص و درمان سرطان ناهید روز پنجشنبه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران ، فرماندار ، مسئولان محلی و جمعی از شهروندان در تنکابن آغاز شد.

این مرکز به همت پروفسور مسلم بهادری از چهره‌های ماندگار پزشکی کشور و افتخار شهرستان تنکابن در زمینی به مساحت ۱۷ هزار متر مربع احداث و به بهره برداری خواهد رسید.

در این مرکز، تشخیص و درمان سرطان تنها با استفاده از خدمات بیمه‌ای بیمار صورت می‌گیرد و امکان اقامت برای همراهان بیمار نیز وجود خواهد داشت.

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن در این آئین با اشاره به اهمیت ساخت این مرکز در غرب مازندران گفت: در این شهرستان ۱۸ درصد علت مرگ و میر افراد مربوط به سرطان است که همین مسئله ضرورت ایجاد چنین مرکزی را دوچندان می‌کند.

سید امیر حسینی جو با بیان اینکه برای افزایش امید به زندگی باید نیازهای بهداشتی و درمانی برطرف گردد، افزود: در سال ۵۷ میزان امید به زندگی مردم ۵۱ سال بود اما هم اکنون این میزان در آقایان ۷۴ سال و در خانم‌ها به ۷۸ سال رسیده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تمامی روستاهای شهرستان دارای خانه بهداشت هستند و مردم در این بخش از تمامی امکانات لازم بهره مند هستند.
⭕️ حسینی جو با انتقاد از روند کند بیمارستان در حال ساخت فوق تخصصی این شهرستان، خاطرنشان کرد: از روند کند احداث بیمارستان گلایه مند هستیم و امیدواریم روند آن هر چه سریع‌تر تسریع یابد.

هم اکنون در نبود چنین مرکزی بسیاری از بیماران سرطانی غرب مازندران جهت تشخیص و درمان سرطان و پرتودرمانی به استان‌های دیگر مراجعه می‌کنند.

مراحل اخذ مجوز تغییر کاربری زمین مذکور برای احداث این مرکز بیش از ۲ سال به طول انجامید و همین مسئله سبب شد تا عملیات اجرایی آن به تعویق بیافتد.

پروفسور مسلم بهادری در سال ۱۳۰۵ در روستای زنگیشا محله از توابع شهرستان تنکابن به دنیا آمد. وی پس از اخذ مدرک تخصصی پاتولوژی از دانشگاه تهران در سال ۱۳۳۳ به انگلستان رفت و مدرک فوق تخصص پاتولوژی قلب و ریه را در سال ۱۳۳۸ از دانشگاه ویلز کاردیف کسب نمود.
از سوابق اجرایی این چهره ماندگار می‌توان به استاد ممتاز بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران، استاد مدعو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رئیس افتخاری آزمایشگاه آسیب شناسی مرکزی، رئیس گروه علوم پایه فرهنگستان علوم پزشکی و رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان علوم پزشکی تهران اشاره کرد.

وی همچنین عضویت در شورای‌عالی اخلاق پزشکی وزارت بهداشت، عضویت در شورای سیاستگذاری دوره‌های تخصصی تکمیلی وزارت بهداشت، عضویت در هیئت تحریریه چندین مجله علمی داخلی و خارجی، عضویت در شورای سیاست‌گذاری دوره‌های تخصصی تکمیلی وزارت بهداشت و دبیری کمیته سیاستگذاری رشته آسیب‌شناسی وزارت بهداشت را در کارنامه اجرایی خود دارد.

⭕️تألیف ۱۵ و ترجمه ۷۰ کتاب ،۷۰ مقاله در نشریات فارسی و۵۰ مقاله در نشریات بین‌المللی از جمله آثار علمی این چهره ماندگار به شمار می‌رود.

چاپ محتويات