برگزاری جلسه اتخاذ تمهیدات لازم جهت مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس# کرونا در شهرستان بابل

 به گزارش مهدی بادی کناری، مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان بابل، جلسه اتخاذ تمهیدات لازم جهت مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس# کرونا  در این شهرستان به ریاست #استاندار مازندران  و با حضور اعضای شورای تامین و بخشداران این شهرستان در شامگاه سه شنبه# ۱۳ اسفند ۹۸ در سالن جلسات فرمانداری بابل تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه  ولی زاده #معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل اعلام کرد:

اولین مورد بیمار مشکوک به کرونا در شهرستان بابل ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۸ مشاهده گردید.

وی افزود: تا کنون 3جلسه ستاد پدافند زیستی پیشگیری از شیوع ویروس# کرونا در این شهرستان برگزار شد .همچنین دو جلسه ویژه شورای تامین در این خصوص تشکیل گردید.

 ایشان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دانشگاه علوم پزشکی بابل بویژه کادر #بهداشتی و #درمانی شامل #پزشکان، #پرستاران ، #ماماها، #کارشناسان‌بهداشت ، #علوم‌آ‌زمایشگاهی و #بهورزان دلسوز که در این شرایط ویژه #خدمت‌رسانی می کنند ، از زحمات و هماهنگی و همراهی اعضای محترم #شورای تامین شهرستان نیز تقدیر و تشکر نمود.

نماینده عالی دولت در شهرستان بابل اطلاع رسانی فراگیر و مطلوب همراه با نصب بنرهای اخباری در سطح شهرستان در خصوص خطرات ویروس کرونا و چگونگی مقابله با آن را از جمله کارهای مهم انجام شده توسط پدافند زیستی شهرستان عنوان کرد.

ولی زاده در ادامه از #بخشداران و #شهرداران در اجرائی نمودن عدم تشکیل بازارهای هفتگی ، بویژه دستور #شهرداربابل در #آهک‌پاشی وضدعفونی کردن #معابر ، #اتوبوس‌های شهری ، اماکن #عمومی و #ادارات ،نصب بنر اطلاع رسانی ، عدم برپایی مراسم در سالن اجتماعات آرامگاه‌های سطح شهر که همکاری لازم را با ستادپیشگیری از بیماری کرونا درسطح شهرستان داشتند نیز تشکر و قدردانی کرد.

فرماندار بابل  اعلام کرد:نگرانی جدی ما در رابطه باتشدید و #گسترش بیماری می باشدولازم است #شهروندان برای حفظ سلامتی از #ترددبی‌مورد در محل‌های پر رفت و آمد و #سطح‌شهر خودداری کنند؛ لذا نیازمند همکاری جدی شهروندان عزیز جهت #کنترل و #پیشگیری هستیم.

این مقام مسئول ابراز کرد:درحال حاضردر 3 مرکز درمانی #میناگر ، شهید #یحیی‌نژاد و # آیت الله روحانی با ظرفیت 240 تخت، بیماران #مشکوک به کرونا #پذیرش و #بستری می شوند.

تاکنون از ۲۴۰ بیمار پذیرش شده  دربیمارستان‌های بابل ، ۶۰ نفر از بیماران مشکوک به ویروس کرونا پس از طی مراحل درمانی از بیمارستان های مذکور ترخیص شده اند.

وی همچنین گفت: این آمادگی وجود دارد در صورت عدم پاسخگویی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نسبت به پذیرش بیماران مبتلا و تکمیل ظرفیت تخت بیمارستان ها با همکاری سپاه کربلا و جمعیت هلال احمر اقدام به تاسیس بیمارستان صحرایی در ورزشگاه‌های شهرستان صورت پذیرد.

فرماندار بابل در پایان گفت:آنچه در این فضا خیلی مهم به نظر می رسد ایجاد جو #روانی‌آرام و پرهیز از #ترس است که انتظار می‌رود #خبرنگاران و #رسانه‌ها به عنوان یاریگر اصلی #مبارزه با #شایعه‌ها، در راستای پیشگیری و #ارتقای سطح #آگاهی‌عمومی شهروندان، اقدام کنند.

مردم عزیز نیز بدون توجه به #شایعه‌ها در فضای مجازی اطلاعیه ها و خبرهای مربوط به ویروس کرونای جدید را تنها از #رسانه‌های‌معتبر پیگیری و دنبال کنند.

ولی زاده در خاتمه اذعان داشت:از خیرین شهرستان بابل تقاضا دارم در جهت تامین اقلام بهداشتی از قبیل ماسک و دستکش مردم عزیز و بیمارستان‌ها را یاری نمایند.

 دکتر قاسم زاده# معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه گفت:

تمهیدات خوبی تاکنون در این شهرستان اندیشیده شد که در مقایسه با دو استان قم و گیلان  که همچون استان مازندران درگیر ویروس کرونا شده‌اند، ما را چند پله جلوتر نگه داشته است.

وی افزود: گروه علمی موجود در دانشگاه علوم پزشکی بابل از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است .

ایشان ادامه دادند:نرخ بستری شده ها نسبت به نرخ ترخیص شده ها بسیار بالاتر است.ما تقریباً روزانه ۶۰ بیمار مشکوک به ویروس کرونا را بستری می نماییم .

علت بالا بودن میزان بیماران بستری شده در شهرستان بابل به دلیل پذیرش بیماران شهرستان های همجوار می باشد. بیماران مشکوک به ویروس کرونا حداقل یک هفته در مراکز درمانی شهرستان نگهداری می‌شوند و سپس  ترخیص می شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل اعلام داشت: این شهرستان دارای ۱۰۵۰ تخت دولتی در بیمارستان ها میباشد که ۴۰۰ تخت از این تخت ها به بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص داده شده است.

وی در پایان اذعان داشت: اگر داروهای مرتبط وجود داشته باشد بیماران زودتر ترخیص خواهند شد و امکان پذیرش بیماران جدید فراهم خواهد شد.

حسین زادگان #استاندار مازندران نیز در این جلسه اعلام داشت:

 وضعیت کنونی جامعه شباهت به وضعیت جنگ دارد ،ما باید همانند وضعیت جنگ هماهنگی های لازم را در میان تمامی دستگاه‌ها و مردم شاهد باشیم .ستاد پدافند زیستی تشخیص می‌دهد که چه اموری صورت پذیرد و مردم نیز همکاری لازم را تخصیص دهند.

باید فعالیت بازارهای هفتگی که مورد تجمع زیاد مردم و همچنین بازارهایی که اجتماعات زیادی را به دنبال خواهد داشت با در نظر گرفتن نظر دانشگاه علوم پزشکی مدیریت شود.

 وی در ادامه با اشاره به اینکه بخشداری‌ها و شهرداریها در خصوص تعطیلی بازارهای هفتگی و همچنین پیشگیری از شیوع ویروس کرونا زحمات بسیار زیادی را متحمل شدند، افزود: از همه آنها تقدیر و تشکر می کنم و خواهان استمرار این گونه فعالیت هایشان در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا هستم.

این مقام مسئول تاکید کرد: بیماران ترخیص شده از بیمارستان ها باید در قرنطینه خانگی قرار گیرند تا افراد دیگری را درگیر نکنند .

بخشداران نیز با کمک نیروهای بسیجی و جهادی و دهیاران به خانواده‌ها امدادرسانی نمایند تا مانع از حضور بی مورد افراد در بیرون از خانه باشند .

استاندار مازندران گفت: باید طوری مدیریت کنیم تا بیماران جدیدی را شاهد نباشیم.مناطقی که افراد درگیر  ویروس کرونا زیاد دیده شده‌اند باید شناسایی شوند.

 حسین زادگان با اعلام این مطلب که  خوشبختانه گروه علمی خوبی در دانشگاه علوم پزشکی بابل فعال میباشند. افزود:باید از ظرفیت خیرین حوزه سلامت به خوبی استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان مازندران با اعلام اینکه ما باید با الگوبرداری از کشور چین به صورت فاز بندی شده واحدها، مدارس، دانشگاه ها  و کارخانه های تعطیل شده را فعال کنیم تا وضعیت به شرایط عادی برگردد. افزود:ما باید از تجربیات کشورهایی همچون چین که درگیر ویروس کرونا بوده اند استفاده نماییم .

وی تاکید کرد:کمبودها را پیگیری می‌کنم .

در پایان نیز خطاب به فرماندار بابل گفت:از طریق ارتباطات اجتماعی و رسانه‌ها فرهنگ‌سازی کنیم تا مردم بی جهت به بازار نیایند تا این ویروس  ریشه‌کن گردد .

 

 

 

چاپ محتويات