نکات آموزشی پیشگیری از کرونا ویروس در غذاخوری ها


سعی کنید حتی الامکان به رستوران و کافی شاپ مراجعه نکنید.
در صورت اضطرار حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
1 .از سلامت کارکنان رستوران و کافی شاپ مطمئن شوید که حداقل علایم سرماخوردگی یا آنفلونزا نداشته باشند.
2 .از پذیرش و مدیریت در مورد رعایت اصول بهداشت فردی توسط کارکنان و نیز گندزدایی مکرر محیط سوال نمایید تا مطمئن شوید.
3 .از سفارش مواد غذایی که نیازمند تهیه مستقیم با دست و بدون نیاز به پخت با حرارت اجاق گاز است اجتناب نمایید.
4 .از سفارش مواد غذایی خام بدون بسته بندی صنعتی مانند سالاد اجتناب کنید.
5 .سعی کنید مواد غذایی مانند سوپ و آش که هنگام آوردن به میز غذا داغ و پرحرارتند و امکان تماس دست با آن نیست سفارش دهید.
6 .سعی نمایید حتما از نان های بسته بندی شده یک نفره استفاده نمایید.
7 .سعی نمایید از وسایل سرو غذا ماتند قاشق و چنگال و نیز بشقاب یکبار مصرف بسته بندی شده استفاده نمایید.
8 .در صورت نبود وسایل سرو غذای یکبار مصرف بسته بندی شده می توانید درخواست نمایید که خودتان یکبار دیگر وسایل مورد استفاده خودتان مانند قاشق و لیوان را شخصا شستشو دهید.
9 .بعد از ورود به رستوران حتما دست های خود را با آب و صابون بشویید.
10 .بعد ازسفارش غذا و پرداخت هزینه یا تهیه فیش پول غذا مجدا دست های خود را شسته و خشک نمایید و هنگام جابجایی صندلی برای نشستن حتما از دستمال کاغذی استفاده نمایید.
11.درخواست نمایید تا سفره یکبار مصرف تمیز و دست نخورده بیاورند و خودتان روی میز باز نمایید تا در صورت برخورد وسایل و مواد غذایی با سفره احتمال آلودگی وجود نداشته باشد.
12.دو باره تاکید می گردد حتی الامکان از خوردن مواد غذایی که احتمال تماس دست فرد دیگری بعد از پخته شدن آن وجود دارد اجتناب نمایید.
13 .برای پرداخت وجه مواد غذایی، از دریافت کننده وجه بخواهید اجازه دهد خودتان کارت را در دستگاه کارتخوان بکشید و ایشان نیز خودشان مبلغ و رمز کارت را وارد نماید.
14 .از دست زدن به قسمت داخلی دستمال کاغذی که در آن عطسه یا سرفه کرده اید خودداری کنید.

چاپ محتويات