تاریخ : شنبه - ۲۰ / ۰۶ / ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۴


پارك‌هاي فناوري ازمباحث نظري به نيازهاي جامعه معطوف شود

توجه: باز شدن در یک پنجره جدید. PDFچاپنامه الکترونیک

اخبار - استانداري

پارك‌هاي فناوري  ازمباحث نظري به نيازهاي جامعه معطوف شود

استاندار مازندران:
پارک‌های فناوری  ازمباحث نظری به نیازهای جامعه معطوف شود

به گزارش روابط عمومی استانداری، سید علی اکبر طاهایی استاندار مازندران صبح امروز در همایش توسعه دانش بنیان پیامبران را آموزگاران اولین خیزش‌های علمی معرفی کرد و گفت: نام کتاب آخرین پیامبر خدا که کاملترین‌کتاب هم می‌باشد، دعوت به قرائت و دانش و دانش‌اندوزی است.
طاهایی با اظهار این مطلب که از ظرفیت‌های آموزش عالی در کشور به نحوه مطلوب استفاده نشده است، گفت: اصلاح الگوی مصرف که رهبر عزیزمان به عنوان شعار سال مطرح فرمودند، باید از منظر استفاده از سرمایه‌های انسانی متخصص در حوزه آموزش عالی هم دیده شود.
وی با اشاره به نشست‌های صمیمی رهبر معظم انقلاب با اصحاب علم، اندیشه و ادب، بیان کرد: معظم‌له در تمامی این نشست‌ها بحث سند چشم‌انداز توسعه علمی و جنبش نرم‌افزاری را مطرح نمودند که این مهم باید مورد توجه مسئولان استان باشد. 
استاندار به رویکرد ویژه دولت جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد به مقوله کارآفرینی اشاره داشت و گفت: مراکز رشد و پارک‌های فناوری دانش باید از مباحث نظری به نیازهای بازار و جامعه معطوف شود و دانشجویان و دانشگاهیان  نیز با گذراندن دروس معیشت و کارآفرینی، در این مباحث واجد مهارت شوند.
وی با تاکید بر استفاده از تجارب علمی دیگران، اظهار داشت: بهره‌گیری از دانش و تجربه سایرین برای ما سودمند است و در دستورات دینی ما نیز آمده است که دانش را بیاموزید حتی اگر در دورترین کرانه‌ها باشد.
طاهایی ضمن اظهار امیدواری برای ساماندهی حلقه‌های مفقوده بین دولت، دانشگاه و صنعت، ابراز داشت: هر دانشگاهی باید حقیقتاً برای استانداری اتاق فکر باشد.
وی جوانان را فرصتی مناسب برای توسعه کشور دانست و گفت: از آنجائیکه جوان با تعلق، به فطرت ناب الهی خود وارسته هست نه وابسته، لذا یک فرصت و سرمایه بزرگ برای توسعه‌ی کشور محسوب می‌شود.
 استاندار تصریح نمود: متاسفانه در معرفی سرمایه‌های بزرگ علوم انسانی و دیگر علوم در حوزه اعتقادی خویش کاستی‌های فراوانی داریم، فی‌المثل دانشجوی ما باید بداند که چرا امام باقر(ع) را باقرالعلوم (شکافنده علوم) می‌نامند.
لازم به ذکر است که این همایش در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طیعی ساری برگزار گردید.