امروز : 8 اردیبهشت 1404

فرماندار نکا در نشست با اعضای هیأت بازرسی انتخابات نکا عنوان کرد:

مشارکت مردم ما در انتخابات قابل قیاس با دیگر کشور‌ها نیست/ لزوم اشراف مجریان انتخابات به قوانین انتخاباتی

کد خبر : 134072 14 دی 1402
پ

نشست مرتضی رمضانی فرماندار نکا با اعضای هیأت بازرسی انتخابات شهرستان نکا در دفتر فرماندار برگزار شد. ‎

 به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان نکا، نشست مرتضی رمضانی فرماندار شهرستان نکا با اعضای هیأت بازرسی انتخابات در دفتر فرماندار برگزار شد.

رمضانی در این نشست با بیان اینکه دشمن سعی دارد حضور مردم در انتخابات را کم‌رنگ کند، گفت:  دشمنان انقلاب اسلامی هر عملی را که موجب تقویت و استحکام نظام شود، به حاشیه می‌برند و حضور پرشور مردم در انتخابات یکی از مصادیق قدرت نظام جمهوری اسلامی است.

وی افزود: فتنه سال 88 نشان داد که دشمن عظمت و استقلال ملت ایران را در تعیین سرنوشت خود بر نمی‌تابد و در صدد از بین بردن آن است. اما به لطف خدا برگزاری انتخابات در کشور ما در طول سال‌های گذشته نشان داد، سالم‌ترین انتخبات دنیا در کشور ما برگزار می‌شود.

رمضانی با اشاره به حضور مردم پرشور در انتخابات گفت: مشارکت مردم ما در انتخابات قابل مقایسه با دیگر کشور‌ها نیست. در بسیاری از کشور‌ها شاهد آن هستیم که مشارکت مردم  بسیار پایین است و این نشان‌دهنده‌ی بی‌میلی مردم در تعیین امور کشورشان است.

نماینده عالی دولت با توجه به اهیمت سلامت انتخابات اظهار کرد: نظارت درست و تامین سلامت انتخابات به ‌عهده‌ی ما است که باید به آن توجه ویژه کرد. همه‌ی ما وظیفه داریم از رای مردم صیانت کنیم.

فرماندار نکا در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: باید با ارائه آموزش‌های لازم به مجریان از بروز تخلف در انتخابات جلوگیری کرد و مجریان انتخابات هم بدانند لازم است به قوانین انتخاباتی اشراف کامل داشته‌باشند.

شایان ذکر است، در پایان جلسه اعضای هیأت بازرسی انتخابات شهرستان نکا احکام خود را دریافت کردند.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها
گالری فیلم و عکس