امروز : 24 آذر 1404

دیدار فرماندار نکا با خانواده سردار شهید بردبار

کد خبر : 139440 12 اردیبهشت 1403
پ

صبح امروز مرتضی‌‌رمضانی فرماندار نکا با حضور در منزل سردار شهید‌محمد‌رحیم‌بردبار همزمان با روز معلم با همسر این شهید دفاع مقدس که از معلمان بازنشسته است دیدار کرد. ‎

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نکا  صبح امروز مرتضی‌‌رمضانی فرماندار نکا با حضور در منزل سردار شهید‌محمد‌رحیم‌بردبار همزمان با روز معلم با همسر این شهید دفاع مقدس که از معلمان بازنشسته است دیدار کرد.

 فرماندار نکا در گفت‌وگو با همسر و فرزند شهید بردبار ضمن اشاره به شجاعت رشادت‌های شهید بردبار در دوران دفاع مقدس به نقش برجسته و کلیدی این شهید در لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا اشاره کرد و گفت: شهید بردبار یکی از سرداران مشهور بودند که در طی عملیات‌های مختلف نقش اساسی را در پیروزی رزمندگان اسلام ایفا کردند.

رمضانی با بیان این‌که نقش همسران شهدا در پیروزی کشور در دفاع مقدس یک نقش‌آفرینی پررنگ بود افزود: آن چیزی که موجب می‌شد تا رزمندگان اسلام با اطمینان خاطر در جبهه‌ها حضور یابند و در عملیات‌ها شرکت کنند، حضور همسران آنان بود که برای اداره زندگی به رزمندگان قوت قلب می‌داد.

وی خاطرنشان کرد: معلمی بهترین نوع خدمت و جهاد است و بانوانی که در کنار جهاد در عرصه علم و دانش صبورانه فراق همسرانشان را حمل می‌کردند جایگاه و اجر عظیمی در نزد خداوند دارند.

 

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها
گالری فیلم و عکس