امروز : 23 اسفند 1403

پیگیری‌های فرماندار پای مدیر کل ورزش را به نکا کشاند

کد خبر : 139558 16 اردیبهشت 1403
پ

صبح امروز در ادامه روند پیگیری‌های مرتضی‌رمضانی فرماندار نکا برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان، نماینده عالی دولت در نکا به همراه رجبی مدیر کل ورزش و جوانان استان مازندران با حضور در مجتمع ورزشی سردار‌شهید‌طوسی و استخر اداره ورزش و جوانان از روند بازسازی و مرمت این دو مجتمع ورزشی بازدید کردند. ‎

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نکا، صبح امروز در ادامه روند پیگیری‌های مرتضی‌رمضانی فرماندار نکا برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان، نماینده عالی دولت در نکا به همراه رجبی مدیر کل ورزش و جوانان استان مازندران با حضور در مجتمع ورزشی سردار‌شهید‌طوسی و استخر اداره ورزش و جوانان از روند بازسازی و مرمت این دو مجتمع ورزشی بازدید کردند.

 فرماندار نکا در گفت‌وگو با مدیر کل ورزش جوانان تاکید کرد: مجتمع ورزشی سردار شهید طوسی یکی از برجسته‌ترین مکان‌های ورزشی شهرستان نکا است که مورد استفاده آحاد مردم قرار دارد و لازم است تا بازسازی و مرمت این مجتمع هرچه سریع‌تر صورت پذیرد و تعویض کفپوش این مجموعه در اسرع وقت محقق شود.

رمضانی ادامه داد: نکا نیازمند اعتبار ملی و استانی ویژه برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی خود است و تامین اعتبار کفپوش سالن ورزشی سردار طوسی نیاز مبرم جامعه ورزش شهرستان است.

 فرماندار نکا همچنین در بازدید از استخر اداره ورزش و جوانان و زمین چمن مصنوعی شهرستان تصریح کرد: متاسفانه پس از سیل اخیر که موجب تخریب استخر و زمین چمن مصنوعی شده است، امکانات ورزشی شهرستان آسیب زیادی دیده و با تخریب استخر اداره ورزش و جوانان از سال ۹۸ تاکنون ورزش‌ها‌ی آبی شهرستان با مشکل مواجه شده است.

رمضانی تاکید کرد: با وعده‌های داده شده به مردم، بهره‌برداری مجدد از استخر تربیت بدنی تا هفته دولت خواسته اصلی جامعه ورزشی شهرستان است که باید در دستور کار قرار گیرد و این وعده تحقق یابد.

 

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها
گالری فیلم و عکس