در کارگروه شورای آرد و نان شهرستان عباس آباد تاکید شد :
لزوم توجه به کیفیت پخت نان / تشدید نظارت ها بر واحد های خبازی
کد خبر : 89818
30 دی 1398
فرماندار شهرستان عباس آباد در دهمین جلسه شورای آرد و نان این شهرستان بر لزوم توجه به کیفیت پخت نان و تشدید نظارت ها بر واحد های خبازی تاکید کرد .
دهمین جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان به ریاست عباس همپا فرماندار شهرستان عباس آباد و مدیران ادارات و دستگاههای اجرایی مرتبط در محل این فرمانداری برگزار شد .
فرماندار شهرستان عباس آباد بیان داشت : کیفیت بخشی در حوزه آرد و نان امری حیاتی بوده و باید در جهت ارتقای سطح کیفی محصولات این حوزه با حساسیت ویژه وارد شد .
گفتنی است در این جلسه پس از بررسی درخواست ها و نامه های وارده مقرر شد :
- اتحادیه خبازان با همکاری اداره غله و صمت نسبت به تجهیز باقیمانده واحد های خبازی به سیستم سوخت جایگزین اقدام لازم را معمول نماید .
- با عنایت به دستورالعمل و نامه کارگروه استانی مبنی بر عدم استفاده از کیسه پلاستیکی در نانوائیها ، مقرر شد اتحادیه خبازان موضوع مطروحه را در اسرع وقت به کلیه واحد های خبازی سطح شهرستان اعلام نماید .
- تاکید گردید اداره صمت با همکاری اعضای کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان ضمن تشدید نظارت و بازرسی از واحد های خبازی ، برنامه بازدید از واحد های خبازی را با محوریت : آموزش ، نحوه پخت ، اخطار در مورد آرد قاچاق ، ترکیب مواد افزونی ، رعایت شاخص های بهداشتی ، وزن چانه و عدم استفاده از پلاستیک تنظیم نمایند .
- با پیگیری اتحادیه خبازان و هماهنگی دستگاههای ذی ربط ، برنامه همایش خبازان به منظور تبیین سیاست های ابلاغی شورای آرد و نان استان و شهرستان و آمادگی برابر دستورالعمل اجرایی ستاد هماهنگی خدمات سفر ویژه نوروز 99 ظرف 1 ماه آینده در شهرستان برگزار گردد.
- تاکید گردید هرگونه افزایش یا کاهش آرد نانوائیها پس از طرح در جلسه ماهیانه شورای آرد و نان شهرستان مسبوق به تصمیم در این شورای می باشد .