✅به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نور، مهندس توکلی در بازدید از رودخانه وازرود و کنارگذر ۲۴ متری شهر چمستان که بهمراه معاون عمرانی فرمانداری، بخشدار چمستان، شهردار چمستان و رئیس منابع امور آب شهرستان نور صورت گرفت، بر لزوم ساماندهی رودخانه وازرود با نظارت منابع امور آب نور و ایجاد پیاده راه سلامت در حاشیه این رودخانه تاکید کرد.
✅فرماندار نور در ادامه بیان داشت: فضاهای عمومی مهمترین بخش یک شهر را تشکیل میدهند و سبب توسعه گردشگری و حضور شهروندان در فضاهای عمومی و ایجاد تعاملات اجتماعی میشوند.
✅️مهندس توکلی با اشاره ظرفیت جنگل و رودخانه وازرود و پتانسیل کنارگذر ۲۴ متری که از جوار طبیعت زیبای شهر چمستان میگذرد بر لزوم ساماندهی این منطقه و تقویت زیرساخت های گردشگری با ایجاد پیاده راه سلامت تاکید کرد.
🗓خرداد ۱۴۰۱
✍️واحد روابط عمومی فرمانداری شهرستان نور