به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان محمودآباد؛ فرماندار در این جلسه گفت: ربیع الاول، ماه میلاد رحمت للعالمین و آخرین هدایت کننده بشر به سوی سعادت دنیا و آخرت است و نبی مکرم اسلام(ص) پیام آور مکارم اخلاق و بهترین الگوی انسانها برای رسیدن به سعادت است.
علیزاده اظهار داشت: میلاد پیامبر اکرم(ص) وهفته وحدت فرصتی مغتنم برای نمایش وحدت بیش از پیش مسلمانان و بر افراشتن پرچم اسلام در جهان و بازنگری ظرفیتهای تقویت کننده وحدت در بین مسلمانان است.
لذا همه باید با تأسی از سیره و روش آن حضرت حول محور ایشان، وحدت و انسجام خویش را حفظ کنیم و اجاز ندهیم که دشمنان به صفوف بهم پیوسته ما رخنه کنند و نقشه های شوم و پلید آن ها خنثی شود.
در این جلسه در خصوص برگزاری جشن بزرگ میلاد حضرت رسول اکرم (ص) در سطح شهرستان بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید این جشن غروب دوشنبه ۱۰ مهرماه در سه راهی شهر محمودآباد برگزار خواهد شد.