جلسه بسته رونق اقتصاد روستا به ریاست استاندار مازندران و با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، رئیس جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال و سرپرست اداره کل روستایی و شوراهای استانداری و رئیس اتاق بازرگانی و برخی مدیران و نمایندگان بخش خصوصی تشکیل شد.
یوسف نوری، استاندار مازندران در این جلسه با اشاره به این که دایره اقتصاد روستا بسیار گسترده و با ظرفیت است، افزود: در اقتصاد روستا باید به تولید توجه و اهتمام ویژه صورت گیرد.
نوری بر توجه خاص به موضوع تولید مولد روستاها تاکید کرد و گفت: توانمندی های روستاهای مازندران در حوزه های کشاورزی، صنایع تبدیلی، گردشگری و صنایع دستی، شیلات، مشاغل خانگی و نظایر آن، امکانات ویژه ای برای پیشرفت و اعتلای اقتصادی استان فراهم می کند.
استاندار مازندران با بیان این که باید اقتصاد روستا موجب رونق تولید و ارتقاء سلامت خانوارها، تثبیت سکونت گاه های روستایی و اعتلای اقتصادی روستا در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست ها و برنامه های دولت چهاردهم بر اساس اصل وفاق ملی شود، اظهار داشت: در برنامه های مرتبط با تولید باید زنجیره تولید تا عرضه مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با اشاره به این که برندینگ و اقدامات تشویقی و ترغیبی برای ایجاد بازارهای موقت و بهره گیری از فضاهای نوین فروش محصولات تولیدی روستاها بسیار بااهمیت است، عنوان نمود: توجه به فرهنگ و آداب و رسوم و بازی های بومی محلی استان و فرهنگ آئیینی در حوزه فرهنگی مساله ای نافذ و مهم برای مردم و جوانان است.
استاندار؛ تاکید کرد: این ظرفیت های کم بدیل نظیر جنگل، جلگه و دریا و مواهب طبیعی خدادادی با بهره گیری از ظرفیت های مردمی و بخش خصوصی شناسانده و بالفعل شود.
گفتنی است؛ کارگروه راهبری توسعه و توانمندسازی روستاهای استان به ریاست استاندار و عضویت معاونین استانداری، دستگاه های مسئول و دبیری اداره کل روستایی و شوراهای استانداری تشکیل شد.