شناخت خانواده ها از دوران کودکی باید ارتقاء یابد / باید به نقش تربیت خارج از مدرسه در پرورش کودکان توجه شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران ضمن گرامیداشت نام و یاد امام بزرگوار عظیم الشان و شهیدان سرافراز میهن اسلامی و کودکان شهید به ویژه بیش از یازده هزار شهید کودک غزه طی کمتر از یکسال، اظهار کرد: روز جهانی کودک جلوه‌ای از تکریم و تجلیل از کودکان می‌باشد.

معاون استاندار با اشاره به اینکه دوران کودکی، به عنوان مقطعی که بخش عمده شخصیت انسان در این زمان شکل می گیرد، دوران بزرگی است، گفت: دوره شکل‌گیری شخصیت انسان دوران کودکی می‌باشد.

عزیززاده گرجی، خاطرنشان کرد: هر عملی که در هر سطحی حتی ارتباط با پدر و مادر به صورت تصنعی اتفاق بیفتد، به هیچ عنوان ماندگار نخواهد بود و امری ماندگار می‌ماند که فطرتاً و به واسطه خود فرد شکوفا شود و به آن باور قلبی داشته باشد.

او زندگی از زبان کودک را فعالیت آزاد خودانگیخته ی بالیده ی انرژی زا و لذت بخش معرفی کرد و گفت: شادی و نشاط اگر به صورت قلبی اتفاق نیفتد، تربیت هم اتفاق نخواهد افتاد.

عزیززاده گرجی، یادآور شد: یادگیری و رشد شخصیت کودک فقط منحصر به معلم و کتاب نباشد و در قالب بازی، انیمیشن و فیلم کوتاه هم اتفاق بیفتد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه باید برای دانش آموزان و کودکان فرصت تعامل و نقش داشتن در برنامه‌ها را ایجاد نماییم، خاطرنشان کرد: دستگاه موفق و مربی موفق در حوزه کودک کسی است که بیشترین شرایط را برای نقش آفرینی کودک فراهم نماید.

وی با اشاره به اینکه باید نگاه کوچک شمردن کودکان را کنار بگذاریم، افزود: هفته کودک فرصت مغتنمی جهت تکریم و تجلیل از کودکان می‌باشد و آموزش و پرورش نیز به صورت جدی از مدیران بخواهد که خانواده‌ها را در جهت تکریم از دانش آموزان و فرزندان خود مجاب نمایند.

معاون استاندار؛ به ضرورت تبیین ویژگی‌ها، نیازها و خواسته‌های دوران کودکی تاکید و عنوان کرد: شناخت خانواده ها از دوران کودکی باید ارتقاء یابد و جلسات تبیینی باید برگزار شود.

وی تصریح کرد: دوران کودکی مهم‌ترین دوران رشد انسان است و تحول یک انسان در این دوران اتفاق می‌افتد.

چاپ محتويات