اجرای طرح کلان تفکیک پسماند در مازندران ضروری است

حسینی تاکید کرد: پیرو تأکید استاندار مازندران و تجربه های موفق سایر استان ها در مدیریت پسماند با تفکیک و بازیافت، همه دستگاه های شهر اعم از شهرداری، سازمان مدیریت پسماند، سازمان محیط زیست و غیره باید به دنبال اجرای شیوه های نوین مدیریت پسماند مبنی بر بهره وری و مدیریت منابع باشند.

وی ادامه داد: اگر زیرساخت و تمرکز مدیریت شهری و روستایی به تعمیق و اشاعه فرهنگ تفکیک از مبدأ مبتنی باشد، هزینه های مادی و معنوی مدیریت پسماند در دیگر مراحل مدیریتی بخصوص جمع آوری و حمل ونقل زباله‌ها به حداقل می رسد.

مشاور استاندار و مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه مدیریت مطلوب تفکیک زباله از مبدا تنها درصورتی عملی می شود که شهروندان نیز در آن مشارکت داشته باشند، گفت: اگر می خواهیم در اجرای طرحی موفق باشیم باید در تصمیم گیری‌ها و برنامه ریزی طرح‌ها و اجرای آن ها، سازمان های مردم نهاد و اقشار مختلف جامعه را مشارکت دهیم.

حسینی با شاره به اینکه، علاوه بر مشارکت مردمی، یکی دیگر از کلیدهای موفقیت سیستم مدیریتی پسماند، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مردمی است، تاکید کرد: در برنامه ریزی برای اجرای این طرح حتما پیوست اطلاع رسانی در آن دیده شود.

مشاور استاندار و مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه استان های شمالی سال‌هاست با مشکل پسماند مواجه است، اظهار کرد: سازمان همیاری شهرداری های مازندران در اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا استان را کلانشهر ببیند و این طرح را به صورت واحد در شهر ها و روستاهای استان با همکاری مدیرکل امور شهری و شهرداری ها، مدیرکل امور روستایی و دهیاری ها و سازمان پسماند استان اجرا کند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که امید است با جدی گرفتن موضوع محیط زیست و فرهنگ سازی در بخش های مختلف، زمینه ی سالم سازی محیط را برای زندگی خود و فرزندانمان فراهم کنیم.

چاپ محتويات