نوری: کتاب؛ نماد تمدن و زیرساخت تفکر توسعه است / تبلیغ فرهنگ کتابخوانی با روش جدید یک الزام است

 

شصت و هشتمین انجمن کتابخانه‌های عمومی مازندران به ریاست یوسف نوری، استاندار مازندران، عزیززاده گرجی، معاون سیاسی امنیتی استاندار، مدیر کل کتابخانه‌ها و اعضای انجمن برگزار شد.

یوسف نوری با تاکید بر اینکه در فعالیت‌های جدید به تبیین نقش کتاب در توسعه و ارتقای سطح فرهنگی و علمی پرداخته شود، گفت: در حال حاضر در کنار اهمیت کتاب و کتابخوانی، تبلیغ فرهنگ مطالعه با روش‌های گوناگون و جدید یک الزام است.

استاندار با بیان اینکه ایران مهد تاریخ و فرهنگ و کتاب، نماد تمدنی آن است، گفت: در این فرهنگ، دانشمندان و عالمان بزرگی پرورش یافتند و کتابخانه یک عالم در یک شهر، بزرگتر از کتابخانه کشور اروپایی است.

نوری با بیان اینکه توسعه فرهنگی زیرپنای توسعه همه جانبه در کشور است، خاطرنشان کرد: کتاب فقط برای دستیابی به علم و دانش نیست هر جامعه‌ای کتابخوان بیشتر دارد به سمت توسعه یافتگی سوق می‌یابد.

مقام عالی دولت در مازندران به سرمایه‌گذاری روی کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: فعالیت‌های نتیجه بخش کودکان را تشویق می‌کند، بهمین خاطر مطابق با علایق کودکان به آنها کتاب هدیه دهید.

در حاشیه این نشست از پوستر اولین جشنواره مادران قصه‌گوی مازندران با نام " مارون هوسنی " بمناسبت هفته مازندران، توسط استاندار رونمایی شد،

وی تصریح کرد: در این جشنواره چندین اثر فرهنگی نهفته است. ترویج فرهنگ، آموزه‌ها و باورهای ملی و مذهبی می‌باشد و از دل قصه‌های اساطیری، مادران فرزندان سلحشور و قهرمان تربیت کردند.

استاندار این جشنواره را فرصت مناسب برای معرفی فرهنگ و گنجینه‌های هویت فرهنگی ملی و اجتماعی دانست و گفت: هوسنی یک کلمه دیرینه و قدیمی به معنای قصه‌گو، بازگشت به هویت است.

لازم بذکر است مازندران با ۱۳۴ کتابخانه، ۹۶ کتابخانه شهری و ۳۸ روستایی، ۹۲ هزار و ۵۰۳ عضو دارد.

چاپ محتويات