تخصیص ۲۳۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت‌های عمرانی بحران های طبیعی / تفویض اختیار به استان ها برای تامین تجهیزات برای اقدامات پیشگیرانه و آمادگی های مدیریت بحران

عبدالرضا دادبود، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری در نشست با فرمانداران که به ریاست استاندار برگزار شد، به سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی وضعیت عمرانی و زیرساخت‌های مدیریت شهری و روستایی پرداخت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری در این نشست به موضوع مدیریت بحران‌ها و حوادث و کمبود تجهیزات اشاره کرد و گفت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل وزارت کشور در راستای اقدامات پیشگیرانه و آمادگی در برابر حوادث فصل پاییز و زمستان، این اختیار به استان‌ها داده شد که در تامین ماشین آلات سنگین با بخش خصوصی انعقاد تفاهمنامه داشته و در زمان وقوع حوادث؛ بخشی از اعتبارات بحران را تخصیص دهد.

وی افزود: بنا بر این قرارداد؛ ماشین آلات به صورت اجاره‌ای در اختیار قرار می‌گیرد، البته این راهکار اساسی نیست و باید در تهیه و تکمیل تجهیزات مدیریت صورت گیرد.

دادبود در ادامه؛ به تخصیص اعتبارات۲۳۰ میلیارد تومانی خسارت‌ها اشاره کرد و ابراز داشت: به دلیل تغییر دولت نیاز به مصوبه جدید داشت که این امر صورت گرفته و بزودی مطرح و تخصیص می‌یابد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری همچنین اضافه کرد: اعتبارات ۱۹۰ میلیارد تومانی تخصیص یافته خسارات سال گذشته رایزنی و پیگیری شده است که در حوزه زیرساخت، مسکن و کشاورزی می‌باشد و بر اساس شاخص‌ها و مصوب کمیته‌ها توزیع شهرستانی خواهد شد.

وی همچنین از تخصیص بخشی از اعتبارات برای پروژه‌های نیمه کاره، ساماندهی رودخانه سرداب‌رود خبر داد و خاطرنشان کرد: این اعتبارات به صورت اندک تزریق می‌شود و قطعاً پاسخگوی خسارت‌ها و زیان‌ها نیست.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، برای فوتبال دوستان هم خبر خوش داشت و از تحویل زمین فوتبال تیم نساجی در کمترین زمان ممکن خبر داد.

عبدالرضا دادبود بر اجرای سیاست کلی بلند مرتبه سازی در مازندران اشاره نمود و تصریح کرد: بر اساس ممنوعیت اجرای پروژه‌های بلندمرتبه‌سازی در استان بنا به مصوبات شورای عالی معماری و شهرسازی کشور در چند ماه اخیر با حضور استاندار تلاش زیادی در اجرای سیاست کلی بلندمرتبه‌سازی در شورای برنامه‌ریزی مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در طی جلسات آتی؛ پروژه‌ها با پیوست ملاحظات همان پیوست‌های فرهنگی واجتماعی، زیست محیطی، تامین زیرساخت‌ها، حمل و نقل و ترافیک که قابلیت تصویب دارند، مسیر برای طرح بلندمرتبه‌سازی در کارگروه و کمیسیون بازگشایی می‌گردد.

دادبود همچنین به درخواست سرمایه‌گذاران در اجرای ساخت‌وساز ساختمان‌های ۴۰ تا ۵۰ طبقه و همچنین ۲۰ تا ۳۰ طبقه در مازندران اشاره کرد.

معاون عمرانی به سامانه منتاک وزارت کشور اشاره کرد و گفت: سامانه منتاک برای نظارت دقیق بر روند پیشرفت پروژه‌ها و ابزاری برای ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های مختلف است، لذا پروژه‌هایی که در بارگذاری این سامانه دچار نقص‌ باشند، باید اصلاح کنند.

چاپ محتويات