نوری: توجه به مباحث تحولی در دستگاه تعلیم و تربیت یک ضرورت است

یوسف نوری در این جلسه با اشاره به نقش دستگاه تعلیم و تربیت در پرورش انسان های مومن، متعهد و خلاق و پرتلاش برای آینده ایران اسلامی، اظهار کرد: باید به دانش آموزان اعتماد کنیم و از این ظرفیت های موجود برای رشد و بالندگی آنها استفاده نماییم.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان، گفت: می توان با برنامه ریزی مناسب از روش های جذاب، راهبردی و خلاقانه برای آموزش دانش آموزان ایران اسلامی استفاده کرد تا مسیر توسعه و پیشرفت کشور هموارتر شود.

استاندار مازندران، خیران را ظرفیت بی بدیلی برای مازندران توصیف کرد و گفت که با اقدامات صورت گرفته، شمار خیران مدرسه ساز این استان از ۲ هزار و ۳۰۰ خیر در یکسال گذشته اکنون به ۱۶ هزار خیر افزایش یافته است که جای تقدیر دارد.

نوری تصریح کرد: در راستای ماده ۱۳ قانون شوراها، باید به شهرداری ها ابلاغ شود تا سه درصد از منابع اعتباری و درآمدی خود را به آموزش و پرورش استان ختصاص دهند.

وی همچنین از شهرداری های استان خواست نسبت به سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی، همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند و در این بخش دستگاه تعلیم و تربیت را یاری کنند.

استاندار مازندران همچنین بر لزوم حضور مستمر دانش آموزان در کانون های پروش فکری کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: باید به مباحث تحولی در دستگاه تعلیم و تربیت کشور توجه اساسی شود چرا که آموزش و پرورش در زمان حاضر نیازمند نگاه تحولی است.

استاندار مازندران با اشاره به مشکلات استقرار دانشگاه فرهنگیان ساری، گفت که این واحد دانشگاهی به مکان جدید منتقل خواهد شد.

مقام عالی دولت در مازندران ادامه داد: برای رفع مشکل کمبود فضای آموزشی دانشگاه فرهنگیان طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از فضای آموزشی دستگاه‌های اجرایی نیز می‌توان استفاده کرد.

استاندار مازندران در پایان این جلسه با اهدا لوح سپاس از یکی از خیران گرانقدر و همه خیران این حوزه قدردانی کرد.

 

چاپ محتويات