افزایش ظرفیت تولید نان در مازندران با راه‌اندازی ۱۲۰ نانوایی جدید و تخصیص ۱۰ هزار تُن آرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی، از آغاز فعالیت بیش از ۱۲۰ واحد نانوایی جدید در سطح استان خبر داد و گفت: این نانوایی‌ها با سقف سهمیه آرد نامحدود راه‌اندازی شده‌اند تا در راستای افزایش تولید نان، رفاه مردم استان و مسافران عزیز تأمین شود.

 

وی با اشاره به حمایت‌های دولت در زمینه ارتقاء شاخص‌های امنیت غذایی، افزود: با تخصیص ۱۰ هزار تُن سهمیه آرد جدید به واحدهای خبازی، توان تولید نان در استان به شکل چشم‌گیری افزایش یافته است.

 

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: مردم استان نگران تأمین نان نباشند؛ ذخایر عظیم آرد و نان، حاصل برنامه‌ریزی دقیق و فعالیت شبانه‌روزی کارخانه‌های تولید آرد طی ماه‌های گذشته بوده و اکنون در شرایط بسیار مطلوبی قرار داریم.

 

وی در پایان تأکید کرد: با استقبال گرم از مسافران و گردشگران، هیچ‌گونه مشکلی در تأمین آرد و نان در استان وجود ندارد.

چاپ محتويات