بازدید فرماندار ویژه تنکابن از شرکت تولیدی آب معدنی آسمانگون شهسوار و مزرعه پرورش قارچ «رزم‌گاهی»

بازدید فرماندار ویژه تنکابن از شرکت تولیدی آب معدنی آسمانگون شهسوار و مزرعه پرورش قارچ «رزم‌گاهی»

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان تنکابن، مرتضی شکوهی فرماندار ویژه تنکابن به‌همراه دادستان شهرستان و اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از شرکت تولیدی آب معدنی آسمانگون شهسوار و همچنین مزرعه پرورش قارچ «رزم‌گاهی» بازدید کرد.

در این بازدیدها، روند فعالیت واحدها، وضعیت تأمین نهاده‌ها و مواد اولیه، ظرفیت تولید، چالش‌های فنی و اداری، مسائل مربوط به بازار و همچنین برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه‌ها به‌صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار ویژه تنکابن با تأکید بر نقش مهم این واحدها در اشتغال‌زایی، تولید سالم و تأمین نیازهای منطقه اظهار داشت:
«حمایت از واحدهای تولیدی و رفع موانع آن‌ها، یکی از اولویت‌های اساسی فرمانداری است و تلاش داریم با هماهنگی کامل دستگاه‌های اجرایی، مسیر فعالیت این واحدها را هموارتر کنیم.»

وی افزود: بخشی از مشکلات مطرح‌شده در سطح شهرستان قابل تصمیم‌گیری است و موضوعات تخصصی‌تر نیز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان پیگیری خواهد شد.

در پایان این بازدید، مقرر شد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط با ارائه گزارش دقیق از وضعیت موجود، اقدامات فوری برای رفع موانع، بهبود فرایند تولید و افزایش بهره‌وری در این واحدهای تولیدی را در دستور کار قرار دهند.

✅ *اخبار و رویداد فرمانداری ویژه شهرستان تنکابن  را در صفحات رسمی ما دنبال کنید:*
اینستاگرام :
🆔https://instagram.com/farmandarivizhe_tonekabon
ایتا :
🆔https://eitaa.com/FARMANDARIVIZHE_TONEKABON
سایت : 
🆔 https://ostan-mz.ir/tonekabon
تلگرام :
🆔 https://t.me/FARMANDARIVIZHE_TONEKABON

چاپ محتويات