🔰جلسه شورای آرد و نان شهرستان چالوس برگزار شد؛
☑️به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چالوس،
جلسه شورای آرد و نان این شهرستان به ریاست یحیی یوسفپور فرماندار و با حضور معاون توسعه و برنامهریزی فرمانداری و اعضای شورا، در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه #فرماندار_شهرستان_چالوس با تأکید بر اهمیت تأمین نان باکیفیت و رعایت حقوق شهروندان، خواستار تشدید نظارتها بر عملکرد نانواییها شد و اظهار داشت: با هرگونه گرانفروشی، کمفروشی و تخلف در حوزه آرد و نان، طبق قانون برخورد قاطع خواهد شد.
یوسف پور همچنین از بررسی و تعیین تکلیف تعدادی از نانواییها با توجه به شرایط موجود خبر داد و افزود: تصمیمگیریها باید به گونهای باشد که ضمن حفظ نظم و عدالت، خدماترسانی مطلوب به مردم انجام شود.
✔️در ادامه این جلسه اعضای شورای آرد و نان به بررسی مسائل و مشکلات موجود پرداخته و راهکارهای لازم برای بهبود وضعیت نانواییها و ارتقای کیفیت خدمات ارائهشده به شهروندان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
📣اخبار فرمانداری شهرستان چالوس را در پیام رسان های(ایتا و اینستاگرام)دنبال نمایید👇
https://zil.ink/chalus
#چالوس_قدمگاه_شهداء🇮🇷
🖋روابط عمومی فرمانداری شهرستان چالوس