مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران: واگذاری ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی مازندران برای تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، احمدی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با اشاره به محدودیت اراضی قابل ساخت در نوار شمالی کشور به ویژه استان مازندران اظهار کرد: به دلیل وجود اراضی مرغوب کشاورزی، تأمین زمین برای اجرای طرح‌های مسکن در استان با محدودیت‌هایی مواجه است که برای رفع این چالش‌ها، برنامه‌ریزی‌های لازم در حوزه توسعه ساخت‌وساز و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی افزود: در همین راستا ضوابط و دستورالعمل‌های لازم با همکاری استانداری و دستگاه‌های اجرایی مرتبط تدوین و برای بررسی و تصویب به وزارت راه و شهرسازی ارسال شده است. پس از ابلاغ نهایی این دستورالعمل‌ها، امکان تصمیم‌گیری درباره ساخت‌وساز در پهنه‌های مشخص‌شده و با رعایت ضوابط فنی، معماری و فرهنگی فراهم خواهد شد.

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با تأکید بر حفظ هویت روستاها و صیانت از معماری بومی تصریح کرد: هرگونه توسعه و ساخت‌وساز در مناطق روستایی با رعایت کامل اصول معماری بومی، فرهنگ محلی و حفظ بافت روستاها انجام خواهد شد تا ضمن تأمین نیاز مسکن، هویت و اصالت این مناطق نیز حفظ شود.

 

احمدی در ادامه با قدردانی از همکاری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب مازندران اظهار داشت: در چارچوب ماده ۴ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، تعامل و همکاری مطلوبی میان بنیاد مسکن و منابع طبیعی استان شکل گرفته که نتایج ارزشمندی به همراه داشته است.

 

وی خاطرنشان کرد: بخشی از اراضی ملی مورد نیاز برای اجرای طرح‌های مسکن به بنیاد مسکن تحویل شده و تاکنون ۱۰۰ هکتار زمین در استان شناسایی شده است که برای ساخت مسکن اقشار کم‌درآمد و محروم اختصاص خواهد یافت.

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران افزود: اولویت واگذاری این اراضی با متصرفان واجد شرایط سنوات گذشته خواهد بود و مازاد اراضی نیز مطابق ضوابط و شرایط قانونی به افراد فاقد مسکن و خانواده‌های نیازمند واگذار می‌شود.

 

احمدی تأکید کرد: بنیاد مسکن با همکاری دستگاه‌های مسئول، تأمین زمین و اجرای برنامه‌های حمایتی مسکن را با جدیت دنبال می‌کند تا زمینه خانه‌دار شدن اقشار هدف و نیازمند در استان فراهم شود.این متن با ساختار و ادبیات رایج خبرگزاری فارس تنظیم شده و محور اصلی آن واگذاری ۱۰۰ هکتار اراضی ملی برای تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.

چاپ محتويات