۸ مرکز اسکان و پذیرایی روزانه ۲ هزار پرس غذای گرم برای زائران مسیر تشییع قائد شهید امت رهبر شهید عظیم الشان انقلاب اسلامی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌شده برای خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان در این مراسم اظهار داشت: در راستای تکریم زائران و تسهیل حضور مردم در آیین تشییع امام شهید، ۸ مکان مجهز در مسیر طریق‌الرضا برای اسکان موقت و ارائه خدمات رفاهی آماده‌سازی شده است.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه افزود: همچنین با برنامه‌ریزی انجام‌شده، روزانه بیش از ۲ هزار پرس غذای گرم در این مراکز طبخ و میان زائران، مسافران و شرکت‌کنندگان در مراسم توزیع خواهد شد.

 

حیدری با تأکید بر بسیج تمامی ظرفیت‌های اوقاف برای خدمت‌رسانی مطلوب به مردم خاطرنشان کرد: تلاش شده است با فراهم‌سازی امکانات اسکان، پذیرایی و خدمات پشتیبانی، شرایط مناسبی برای حضور و همراهی عاشقان اهل‌بیت(ع) در این مراسم معنوی فراهم شود.

چاپ محتويات