همزمان با گرامیداشت هفته دولت و هفته وحدت؛ میز خدمت مسئولان گلوگاه در نماز جمعه برپا شد؛ پاسخگویی مستقیم به مطالبات مردم

🔺به گزارش دبیرکانون بسیج رسانه شهرستان گلوگاه؛همزمان با گرامیداشت هفته دولت و هفته وحدت،میز خدمت و ارتباطات مردمی با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان  درمصلی امام علی(ع) نماز جمعه برپا شدو شهروندان و نمازگزاران مسائل،مطالبات و درخواست‌های خود را به‌صورت مستقیم مطرح و پیگیری کردند.
فرماندار گلوگاه: دستاوردهای نظام باید برای مردم تبیین شود
🔹 فرماندار گلوگاه درجمع نمازگزاران، با گرامیداشت هفته دولت و هفته وحدت و یاد و خاطره شهدای دولت، شهدای خدمت و شهدای اقتدار ایران اسلامی، هفته دولت را فرصتی برای تبیین خدمات و دستاوردهای نظام دانست و اظهار کرد: اتحاد و همدلی دولت، ملت و نیروهای مسلح موجب خنثی‌شدن توطئه‌های دشمنان و عبور از شرایط سخت شده است.
🔹فرماندارگلوگاه از آغاز عملیات اجرایی شهرک مسکونی ۵ هزار و ۴۰۰ واحدی خبر داد و گفت: تاکنون ۲۴۳ میلیارد تومان به حساب پیمانکار واریز شده و برای آماده‌سازی این شهرک حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.
🔹فرماندار همچنین از اجرای پروژه فاضلاب شهری گلوگاه با اعتبار اولیه ۵۰۰ میلیارد تومان، بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی شهرک صنعتی، اجرای طرح‌های آبرسانی و پیگیری انتقال آب از سد گلورد خبر داد و افزود: طرح‌های هادی و آسفالت روستایی و عملیات محور گلوگاه ـ دامغان نیز در حال اجراست.
کانون بسیج رسانه شهرستان گلوگاه
🗓۶شهریور ۱۴۰۵
کانال بسیج رسانه گلوگاه
👇👇
https://eitaa.com/BasijerasanehgaLugah

چاپ محتويات