مهندس اله‌داد: پیگیری مستقیم استاندار فرصتی ویژه و موتور محرک توسعه صنعت برق مازندران شده است/بهره‌برداری بیش از ۲۳ همت پروژه برق در مازندران طی دولت چهاردهم

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری مازندران، اله‌داد در این دیدار با اشاره به بهره‌برداری از پروژه‌های متعدد صنعت برق در مازندران، اظهار کرد: در دولت چهاردهم، اقدامات ارزشمندی در حوزه توسعه زیرساخت‌های برق استان انجام شده و بیش از ۲۳ همت پروژه در بخش برق مازندران به بهره‌برداری رسیده است که نقش مؤثری در تقویت پایداری شبکه و تأمین برق مورد نیاز استان داشته است.

 

وی افزود: بخش قابل توجهی از این دستاوردها حاصل پیگیری‌های مستمر مدیریت ارشد استان و همکاری مجموعه دستگاه‌های اجرایی است و باید از ظرفیت حضور استانداری که شخصاً موضوع تولید برق، توسعه نیروگاه‌ها و به‌ویژه پنل‌های خورشیدی را پیگیری و نظارت می‌کند، استفاده کرد.

 

 اله داد با بیان اینکه پیشرفت مازندران در توسعه نیروگاه‌های مقیاس کوچک قابل توجه است، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان و شرایط خاص جمعیتی و اقلیمی مازندران، توسعه نیروگاه‌های مقیاس کوچک و انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی می‌تواند نقش مهمی در تأمین پایدار برق و پاسخگویی به رشد مصرف داشته باشد.

 

 اله‌داد در ادامه با اشاره به وضعیت مصرف برق در تابستان امسال، گفت: مردم شریف مازندران همکاری بسیار خوبی در مدیریت مصرف برق داشتند و با وجود شرایط خاص این استان به دلیل مسافرپذیر و مهاجرپذیر بودن و حجم کثیر مسافر شرایط خوبی برقرار بود.

 

وی تأکید کرد: تلاش می‌کنیم با همکاری مردم و با بهبود شرایط دمایی و آغاز بارندگی‌ها، وضعیت تأمین برق در روزهای آینده بهتر شود و پیش‌بینی ما این است که با کاهش تدریجی دما، محدودیت‌ها نیز کاهش یابد.

 

مدیرعامل شرکت توانیر افزود:برنامه‌ریزی لازم برای انجام تعمیرات شبکه، خطوط و نیروگاه‌ها در کوتاه‌ترین زمان پس از پایان دوره اوج مصرف تابستان انجام شده است.

 

وی افزود: اولویت ما این است که با انجام تعمیرات اساسی و آماده‌سازی شبکه و نیروگاه‌ها، حداکثر ظرفیت ممکن برای تأمین برق کشور فراهم شود.

 

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنعت برق مازندران گفت:در دولت چهاردهم، بیش از ۵۰ پروژه در حوزه برق منطقه‌ای مازندران با اعتباری بالغ بر ۲۳ همت اجرا شده است.

 

وی ادامه داد: همچنین در همین مدت، هزاران میلیارد تومان پروژه در بخش‌های مختلف صنعت برق استان به بهره‌برداری رسیده و امیدواریم پروژه‌های جدیدی که با توجه به رشد مصرف و شرایط خاص آب‌وهوایی و جمعیتی استان تعریف شده‌اند نیز در زمان مقرر به بهره‌برداری برسند.

چاپ محتويات