جلسه شورای فرهنگی استانداری به ریاست رقیه صفری، معاون توسعه مدیریت و منابع و با حضور اعضای شورا در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری برگزار شد.
رقیه صفری با اشاره به اهمیت و جایگاه شورای فرهنگی در دستگاه ها، بیان نمود: شورای فرهنگی مجموعه ای بمنظور دستیابی به اهداف، تحکیم و تعالی باورهای دینی و انقلابی کارکنان و خانواده های آنان و در واقع ترویج و تثبیت فرهنگ جمهوری اسلامی ایران است، لذا از رویکردهای اصلی این شورا تصمیم سازی متمرکز، جلوگیری از موازی کاری و هدر رفت منابع و انسجام در برنامه های فرهنگی درون سازمانی می باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با تاکید بر اهمیت همکاری، هم افزایی، هماهنگی، تمرکز و بسیج ظرفیت ها و توانمندی های همه اعضا برای غنی سازی برنامه های فرهنگی و معنوی کارکنان در محیط اداری، اظهار نمود: از مهمترین رسالت های شورای فرهنگی، گرامیداشت مناسبت های فرهنگی، ملی و مذهبی است که نسبت به این مهم در کلام الهی، روایات معصومین علیهم السلام و آموزه های دینی ما سفارشات ویژه ای شده است.
او با اشاره به نامگذاری یکم تیرماه به عنوان "روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی" بر وظیفه مندی اعضای شوای فرهنگی در جهت تقویت روحیه دینی و مذهبی همکاران استانداری و واحدهای تابعه تاکید نمود. معاون استاندار در این رابطه بیان داشت: مباحث فرهنگی و دینی نیاز به تذکر و یادآوری دارد و اقدام ما از باب آیه شریفه « وَ ذَکّر فَانَّ الذِّکری تَنفَعُ المُومنینَ ...» حائز همین جنبه است و تبلیغ و ترویج آموزه های دینی، تکلیف و وظیفه ای همگانی است.
رئیس شورای فرهنگی استانداری در ادامه با بیان مناسبت های پیش رو اعم از دهه کرامت، روز دختران و روز عفاف و حجاب، ارائه برنامه های متناسب با ایام یاد شده برای همکاران را از اعضای شورا خواستار شد.
او اذعان داشت: شورای فرهنگی نباید بدلیل شیوع ویروس کرونا از انجام وظایف ذاتی و اصلی خود دور بماند و لذ ضرورت دارد اعضا در راستای تقویت برنامه های این شورا اهتمام داشته باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با اشاره به در پیش بودن هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر، تاکید کرد: در این راستا نیز ضرورت دارد اقداماتی برای آگاهسازی همکاران و و کارکنان دولت در خصوص آسیب های اجتماعی و ضرورت تحکیم بنیان خانواده صورت گیرد.
وی با بیان این که برخی اقدامات فرهنگی صرفا در گرو وجود اعتبار نیست، افزود: انتظار می رود برای اجرا و تقویت اقدامات فرهنگی از همه ظرفیت ها استفاده شود.
صفری ادامه داد: سند راهبردی ترویج فرهنگ نماز باید اجرایی و تمهیدات لازم در این راستا برای اجرای برنامه های لازم اندیشیده شود.