روابط عمومی فرمانداری بابلسر:
دوازدهمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بابلسر صبح امروز برگزار شد.
جلسه کارگروه آرد نان شهرستان بابلسر به ریاست اسماعیل حسنزاده فرماندار شهرستان بابلسر با حضور وبخشدران و رئیس صنعت معدن تجارت واعضای کارگروه مربوطه شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری بابلسر برگزار شد. جلسه کارگروه آردو نان با هدف ارتقاء کیفیت وساماندهی واحدهای نانوایی بنا به این گزارش در این جلسه بررسی وضعیت و ارائه گزارش بازرسی از واحدهای خبازی شهرستان و نظارت دقیق بر نحوه تخصیص سهمیه آرد
دوازدهمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بابلسر صبح امروز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بابلسر امروز دوشنبه ۱ آذر ١۴٠٠ جلسه کارگروه آرد نان شهرستان بابلسر
به ریاست اسماعیل حسنزاده فرماندار شهرستان بابلسر با حضور وبخشدران و رئیس صنعت معدن تجارت واعضای کارگروه مربوطه شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری بابلسر برگزار شد.
جلسه کارگروه آردو نان با هدف ارتقاء کیفیت وساماندهی واحدهای نانوایی
بنا به این گزارش در این جلسه بررسی وضعیت و ارائه گزارش بازرسی از واحدهای خبازی شهرستان و نظارت دقیق بر نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و همچنین تعیین میزان سهمیه و روش تفکیک آرد توزیعی در بخش های آزاد ویارانه ای از موارد مورد بررسی در این جلسه بود
فرماندار با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار می رود، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.
فرماندار حسنزاده تاکید کرد: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی ها رعایت ضوابط بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت دستگاههای یاد شده در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است
در پایان موضوعاتی که پس از بحث و بررسی تصمیماتی اتخاذ و به دستگاههای مربوطه ابلاغ گردد.
روابط عمومی فرمانداری شهرستان بابلسر