En امروز : 1 اردیبهشت 1403

استاندار مازندران:

افزایش ظرفیت های صادراتی استان هدفگذاری شود / لزوم آمادگی بنادر استان برای تحقق ۱۰۰ درصدی صادرات

کد خبر : 113689 8 تیر 1401فرهنگی
پ

حسینی پور با بیان این که صادرات محصولات مازندران به بازارهای هدف می بایست هدفگذاری شود و سهم بازار مازندران در صادرات باید مشخص گردد، گفت: نقش محوری بنادر استان در صادات استان دیده شود و در بازار جدید باید شاهد رشد ۱۰۰ درصدی صادرات در استان باشیم. ‎

به گزارش ، پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، سید محمود حسینی پور در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان، با عنوان اینکه در موضوع صادرات نیازمند طرح تحولی در استان هستیم، افزود: بعد از وقایع اخیر در منطقه، ظرفیت ها و نیازمندی هایی در کشورهای این منطقه بوجود آمده است، که متاسفانه در استان مازندران علیرغم وجود بنادر تجاری و اقتصادی مناسب نتوانستیم از این موقعیت بوجود آمده بهره ی لازم را ببریم.

استاندار، با بیان این که صادرات محصولات مازندران به بازارهای هدف می بایست هدفگذاری شود و سهم بازار مازندران در صادرات باید مشخص گردد، خاطرنشان کرد: کریدور شمال به جنوب را باید در عمل به اثبات برسانیم و نقش محوری بنادر استان در صادات استان دیده شود و در بازار جدید باید شاهد رشد ۱۰۰ درصدی صادرات در استان باشیم.

وی ادامه داد: دستگاه هایی همچون گمرک و بندر و حمل و نقل برای توسعه صادرات باید زمینه های لازم را فراهم کنند و کشتی های رورو در بندر امیرآباد هرچه زودتر باید آماده فعالیت شود تا زمینه های لازم برای توسعه صادرات فراهم شود تا با استفاده از این ظرفیت بخش خصوصی نیز برای تحقق سیاست های صادراتی وارد میدان شود.

 

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: با رایزنی های مختلف با سیستم های تجاری سایر استان ها می بایست ارتباط برقرار کنیم و سیاست های صادراتی می بایست مشخص شود که نیازمند اقدامات جهادی و شبانه روزی است و و بنادر ما باید در تعاملات با بنادر سایر استان ها و کشورها فعال شوند.

وی افزود: باید به سمت گلخانه ای کردن سبزیجات در مارندران برویم که می تواند این موضوع سبب ارز آوری در صادرات استان شود چرا که در کشورهایی همچون روسیه محصولاتی همچون سبزیجات سهم زیادی در صادرات دارند که می توانیم با این اقدام در استان شاهد رشد اقتصادی قابل توجه باشیم.

 

حسینی پور تصریح کرد: بنادر استان برای تحقق صادرات محصولات استان باید خودشان را آماده کنند بویژه در موضوع محصولات کشاورزی که متقاضیان زیادی برای صادرات دارد. ذیل کارگروه صادرات می بایست کمیته ای فعال ایجاد شود تا برنامه ریزی لازم را انجام دهد.

وی یادآور شد: با راه افتادن مقوله صادرات در استان مازندران شاهد حل بسیاری از مشکلات در استان خواهیم بود و بنادر استان برای این مهم باید فعال شوند و بصورت شبانه روزی فعالیت کنند. دستگاه های اجرایی با عبور از بوروکراسی های غیرضرور و تسهیل مسیر؛ ضمن برداشتن موانع از پیش روی صادرات به تقویت این بخش کمک کنند.

 

سید محمود حسینی‌پور پور گفت: همه دستگاه های اجرایی بویژه آن هایی که نقش اصلی را دارند باید بصورت عملیاتی با محوریت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در حوزه ی صادراتی گام بردارند تا موانع موجود در این حوزه برداشته شود و شاهد راه اندازی نهضت صادرات در استان مازندران باشیم.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری