En امروز : 31 فروردین 1403

معاون اقتصادی رئیس جمهور:

توجه به روماک در سطح ملی یک ضرورت است / ارزآوری تولیدات کشاورزی در گرو رعایت زنجیره ارزش است

کد خبر : 117663 6 آذر 1401فرهنگی
پ

محسن رضایی، گفت: باتوجه به این که شرکت هایی مانند روماک در امر خرید و فروش محصولات کشاورزی مشغول هستند نیاز به نقدینگی دارند، تشکیل کارگروه ویژه ای برای اعطای تسهیلات به پایانه صادراتی روماک در سطح ملی ضروری است. ‎

محسن رضایی روز یکشنبه در بازدید از پایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماک در شهرستان جویبار در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ایران باید برای موفقیت در آینده باید به سمت تولید محصولات کشاورزی به صورت صنعتی حرکت کند و سرمایه گذاری های جدید در این بخش ضروری است.

وی خاطر نشان کرد: ایران از نظر تولید باکیفیت محصولات کشاورزی در جهان پیشرو است اما به دلیل رعایت نشدن زنجیره ارزش این محصولات برای کشور ارز آوری ندارد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور اضافه کرد: می توانیم با کشاورزی صنعتی میلیاردها دلار برای کشور ارز آوری داشته باشیم و این پایانه صادراتی الگوی موفق برای ایجاد زنجیره ارزش در تولید محصولات کشاورزی است.

رضایی ادامه داد: باتوجه به این که شرکت هایی از این دست به امر خرید و فروش محصولات کشاورزی مشغول هستند نیاز به نقدینگی دارند و باید کارگروه ویژه ای برای اعطای تسهیلات به پایانه صادراتی روماک در سطح ملی تشکیل داد.

محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور روز یکشنبه به منظور بررسی ظرفیت های اقتصادی و حضور در نشست های گفتگوی دولت و بخش خصوصی و شورای برنامه ریزی و توسعه در قالب سفر ۲ روزه به استان مازندران سفر کرده است.

پایانه محصولات کشاورزی مازندران در جویبار نخستین مرکز لجستکی صادراتی محصولات کشاورزی این استان است که در ۲ فاز در دست اجراست. فاز اول این واحد زیرساختی در زمینی به مساحت ۳۱ هکتار ساخته و به بهره برداری رسید. این پایانه شامل سالن های مجهز به دستگاههای خنک کننده و سرماساز است.

این پایانه در زمان بهره برداری تمامی امکانات تاسیساتی و تجهیزات لازم را برای آماده سازی، نگهداری، بازاریابی محصولات کشاورزی جهت تنظیم بازار داخلی و توزیع مدرن علمی محصولات کشاورزی و شیلاتی و تسهیل و تسریع در صادرات به طور یکپارچه را فراهم کرد. آماده‌سازی و بازاریابی محصولات کشاورزی به میزان ۳۳۰ هزار تن، نگهداری و ذخیره‌سازی ۹۰ هزار تنی انواع میوه، سبزی، گوشت قرمز و سفید و سایر محصولات، بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی، ایجاد و معرفی برند ایرانی برای محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی و اصلاح نظام نوین و تنظیم بازار محصولات کشاورزی از جمله اهداف این پایانه است.

مازندران سالانه حدود هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی تولید می کند که به دلیل نداشتن پایانه صادراتی محصول کشاورزی توفیق چندانی در امر صادرات این محصولات در استان وجود نداشت و پایانه صادراتی روماک بخش زیادی از مشکلات این خطه شمال کشور در صادرات انبوه محصولات کشاورزی کاهش داد.

اشتراک گذاری