امروز : 24 آذر 1404

سرپرست فرمانداری نکا در آیین وداع با هشت شهید گمنام:

درس بزرگ شهدا ولایتمداری بود/ شهدا چراغ راه ما برای ایستادگی پای اسلام و انقلاب هستند

کد خبر : 132905 16 آذر 1402
پ

رمضانی سرپرست فرمانداری نکا در آیین وداع با هشت شهید گمنام با تاکید بر الگوپذیری از سیره شهدا بر ولایتمداری به‌عنوان اصلی‌ترین درس شهدا اشاره کرد. ‎

به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری نکا؛  مراسم وداع با هشت شهید گمنام در مصلی بزرگ شهرستان نکا با سخنرانی حجت‌الاسلام محمدی‌لائینی امام‌جمعه برگزار و مرتضی رمضانی سرپرست فرمانداری این شهرستان در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و مردم ولایتمدار اظهار کرد: در این ایام فاطمیه باید خداوند را شاکر باشیم که به همت سپاه قهرمان، شهرستان نکا میزبان این هشت شهید گمنام باشند.

 

وی افزود: آمدن این شهدا به شهر ما حکمتی داشت و ایستادگی 45 ساله ملت ما در مقابل همه دشمنی‌های استکبار جهانی دلیل این حضور بود تا قوت قلب و چراغ راهی برای ادامه مسیر باشند.

 

سرپرست فرمانداری نکا ادامه داد: خداوند این شهدا را حفظ کرد تا امروز برکت شهر ما شوند، در مسیر انقلاب جهانی ما را همراهی و مراقبت کنند و از انقلابی که امام خمینی(ره) عزیز آن را بنیانگذار و رهبر معظم دیدبان بصیر انقلاب آن را هدایت می‌کنند تا مسیر موفقیت انقلاب طی شود همچنان دفاع کنند و دفاع کنیم.

 

این مسئول یادآور شد: شهدا آمدند تا ببینند بعد از این همه سال ما چه کردیم و در مسیر خدمت به اسلام و نظام ما چگونه عمل کردیم.

 

رمضانی گفت: شهدای عزیز می‌بینید که این مردم پای آرمانهای شما 45 سال ایستاده‌ و از همه فتنه‌ها عبور کردند، پای آرمان‌های شما ایستاده‌اند و بعد از شما جوانان خود را در دفاع از حرم اهل‌بیت و حتی خارج از این مرز فرستادند.

 

وی افزود: ملت ما سربلند است چرا که آن ویژگی‌هایی که شما شهدا در دوران دفاع‌مقدس بر جای گذاشتید امروز الگوست و این الگوی و درس بزرگ ولایتمداری است که سبب شد امروز ملت ما و جوانان ما همه پای ولایت ایستادند.

 

عالی‌ترین نماینده دولت در فرمانداری شهرستان نکا با اشاره به ایام شهادت حضرت زهرا(س) اذعان داشت: حضرت زهرا(س) هم الگوی دیگر این مردم است، این شهدا به ما یاد دادند که درس گرفتن از مکتب اهل‌بیت ثمره‌اش شهادت است و شهدای ما مانند شهید حاج قاسم گفتند هرجا کم می‌آوردیم و عملیات سخت بود از حضرت زهرا(س) و اهل‌بیت کمک می‌گرفتیم، اینها الگوهای ما هستند.

 

این مسئول ارشد دولتی در شهرستان نکا تاکید کرد: امروز افتخار ماست که برای گرامیداشت شهدا گردهم می‌آییم و از شهدا مدد می‌خواهیم که انقلاب اسلامی ما را در مسیرهای سخت که دشمنان قسم خورده اسلام و ایران در آن همچنان بر دشمنی‎ها اصرار دارند کمکمان کنند.

 

رمضانی در صحبت‌های پایانی خود با دعایی برای خادمین عرصه جهاد و شهادت گفت: امیدوارم پایان مجاهدت همه خدمتگزاران به اسلام، مردم و همه کسانی که در ستاد یادواره شهدا و مراسم وداع زحمت کشیده‌اند ختم به شهادت شود.

 

 

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها
گالری فیلم و عکس