امروز : 17 بهمن 1403

با حضور فرماندار شهرستان نور، نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی:

هفتمین میزخدمت شهرستانی در شهرداری‌ رویان برگزار شد

کد خبر : 150169 2 بهمن 1403
پ

"بیژن پولادی " فرماندار شهرستان نور در حاشیه برگزاری میزخدمت گفت: امروز سه شنبه ۲ بهمن به همراه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی در راستای ملاقات های مردمی در شهر رویان و شهرداری در خدمت مردم فهیم بودیم. ‎

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نور؛ "بیژن پولادی " فرماندار شهرستان نور در حاشیه برگزاری میزخدمت گفت: امروز سه شنبه ۲ بهمن به همراه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی در راستای ملاقات های مردمی در شهر رویان و شهرداری در خدمت مردم فهیم بودیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان نور با اشاره به اینکه همان گونه که به مردم قول دادیم هر ماه در یک محله برای رفع مشکلات شهروندان حاضر خواهیم شد، افزود: قطعا این همدلی و توانمندی که بین قوای مجریه (نماینده عالی دولت در شهرستان نور ) مقننه (نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی ) و قضاییه وجود دارد، با یک نگاه مشترک بهتر مشکلات‌ مردم حل و فصل خواهد شد.

فرماندار شهرستان نور ادامه داد: عمده مشکلات‌ مطرح شده در حوزه دستگاه های خدمات رسان آب، برق، گاز، تلفن، راه روستایی، کمک مالی، دریافت تسهیلات و ...بود که با همت و همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی حدود ۸۰ درصد مشکلات‌ مردم در این ملاقات های مردمی مرتفع می شود.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های که می‌توانیم مشکلات مردم را حل کنیم همین ملاقات مردمی است، گفت: از فرماندار شهرستان نور که در این ملاقات مردمی همراه بودند و از روسای ادارات برای حضور، دعوت کردند تشکر و قدردانی می کنم.

وی با اشاره به اینکه در این دیدارهای مردمی، شهروندان مشکلات خود را به راحتی بیان می کنند، افزود: مشکلاتی که از سوی مردم بیان می شوند چند دسته اند، برخی مشکلات مطرح شده از سوی رئیس اداره قابل حل و برخی نیازمند برگزاری جلسات‌ و برخی دیگر پیگیری در سطح کشور دارد.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: عموما مشکلات مردم مطرح شده از سوی مردم در حوزه مالی، معیشتی، شغلی، مجوزها، ساخت و سازها، سرمایه گذاران و ...است.

وی افزود: وقتی مقامات شهرستان چون نماینده مجلس، فرماندار، شهردار با هم باشیم می توانیم با اجماع مرکب به صورت فوریتی کار را می توان انجام داد.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: این ملاقات مردمی ها همچنان ادامه خواهد داشت البته در دهه فجر برای بخش بلده حتما برگزار خواهد شد.

 لازم به ذکر است ملاقات‌ مردمی در هفته ها و ماه‌های گذشته در ورازان، چمستان، نور، رویان، ایزدشهر نیز انجام شد و امروز مجدد در شهر رویان و شهرداری برگزار شد.

اشتراک گذاری
پیوند ها