امروز : 17 فروردین 1404

نماینده مردم شهرستان‌های ثلاث غرب مازندران:

مدیران برای تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها طرح و برنامه ارائه دهند

کد خبر : 150531 29 دی 1403
پ

به‌گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان عباس‌آباد، نماینده مردم شهرستان‌های ثلاث غرب مازندران در همایش بررسی مشکلات شهرستان عباس‌آباد، با تأکید براین‌که مسئولان تلاش کنند از تهدیدها فرصت بسازند، گفت: مدیران ادارات برای اقتصاد دریامحور طرح و برنامه ارائه دهند و امور مردم را به‌صورت فنی دنبال کنند و برای تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها طرح و برنامه ارائه دهند. ‎

 

سیدشمس‌الدین حسینی با اشاره به‌این‌که مدیران محلی از مدیران کل برای حل مشکلاتِ حوزه مدیریتی خود دعوت کنند، افزود: هرچند نمی‌توان فاصله جغرافیایی شهرستان‌های غرب مازندران را با مرکز استان کم کرد، اما یقیناً فاصله‌های مدیریتی قابل کم‌شدن است.

حسینی با بیان این‌که برای رودخانه‌ها برنامه‌های کاربردی نداریم، اما بهره‌بردارانِ رودخانه‌ها بزرگ‌ترین سرمایه‌داران هستند، خاطرنشان کرد: همواره بر موضوعات زیربنایی تأکید دارم و سه موضوع پسماند، آب شرب و راه از جمله مهم‌ترین مسائلی است که در فراکسیون مجلس پی‌گیری می‌کنم.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها
گالری فیلم و عکس