امروز : 23 اسفند 1403

 با حضور فرماندار میاندورود؛

پژوهشگران برتر آموزش و پرورش تجلیل شدند

کد خبر : 152651 22 اسفند 1403
پ

آیین تجلیل از پژوهشگران برتر آموزش و پرورش و نکوداشت خیر نیک‌اندیش زنده یاد حاج مصطفی آشوری با حضور فرماندار میاندورود برگزار شد. ‎

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندورود، مرتضی بابایی لولتی پیش از ظهر امروز در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر آموزش و پرورش و نکوداشت خیر نیک‌اندیش زنده یاد حاج مصطفی آشوری در سالن اجتماعات هتل بادله، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم در مسیر موفقیت قرار گیریم این حرکت در امتداد پژوهش اتفاق می‌افتد.

وی افزود: حل مسائل و مشکلاتی که امروز با آن مواجه هستیم را با پژوهش می‌توان رقم زد و پژوهشگران باید با پژوهش‌های کاربردی در این زمینه کمک‌کار دولت باشند.

فرماندار میاندورود با تاکید بر لزوم پیوند و همکاری نزدیک پژوهشگران و دیگر بخش‌های صنعتی و اقتصادی جامعه برای رفع مشکلات، گفت: پژوهش‌های بینارشته‌ای امروز می‌تواند شفابخش دردهای جامعه باشد.

وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره خیر نیک‌اندیش زنده‌یاد آشوری، تصریح کرد: جامعه نیازمند کسانی است که با دوراندیشی و از خودگذشتگی، به فکر کسانی باشند که آنها را آینده‌سازان فردای ایران اسلامی می‌دانیم.

بابایی با بیان اینکه خیران نقش بزرگی در گسترش عرصه علم و دانش دارند، خاطرنشان کرد: این فرهنگ‌سازی صورت گیرد که بخشی از کمک‌های خیران به بخش‌های پژوهشی هم اختصاص یابد تا با مساله‌یابی و حل مساله، گره‌ای از مشکلات گشوده شود.

 

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها