معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران:
ملتی که به فرهنگ ایثار و شهادت مسلح باشد، در همه میدان ها فاتح و پیروز است
قاسم عزیز زاده گرجی، با بیان این که فرهنگ ایثار و شهادت موجب اقتدار نظام است، گفت: ملتی که به فرهنگ ایثار و شهادت مسلح باشد، در همه میدان ها فاتح و پیروز است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان که در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، ضمن گرامیداشت ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت شهدا، خاطرنشان کرد: شیوه نامه جلسات شهرستانی این شورا در اختیار فرمانداران جدید قرار گیرد و جلسات به صورت فصلی و منظم برگزار شود.
وی ادامه داد: شهرستانهای فعال و با ایده و طرح نو در حوزه ایثار و شهادت باید معرفی شوند و اقدامات و فعالیتهای مهم و شاخص شهرستانها در این حوزه به دبیرخانه استانی اطلاع رسانی شود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران کرد: دستگاه های اجرایی نسبت به حوزه دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت تکالیفی دارند و دستگاه های متولی در خصوص ساماندهی گلزار شهدا اهتمام ویژه داشته باشند.
وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را موجب تقویت اقتدار نظام دانست و یادآور شد: جامعه ای که به آرمان شهادت و ایثار مسلح و پایبند باشد همیشه فاتح خواهد بود.