امروز : 17 فروردین 1404

فرماندار میاندورود:

کشاورزی و گردشگری محور توسعه گهرباران است

کد خبر : 153315 6 فروردین 1404
پ

فرماندار میاندورود گفت: نخستین اولویت منطقه بعد از کشاورزی، حوزه گردشگری است چرا کشاورزی و گردشگری منابع بی‌نهایت کسب درآمد هستند و گهرباران از این دو ظرفیت برخوردار است.   ‎

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندورود، مرتضی بابایی لولتی در دیدار با بخشدار گهرباران، اعضای شورای بخش و دهیاران گهرباران، اظهار کرد: برای هر نوع پیشرفت و توسعه نیازمند تامین امنیت هستیم.

وی با تاکید بر اینکه پایش تصویری مهمترین رکن تامین امنیت است که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: دهیاران در فصل بودجه ریزی به این مساله توجه کنند.

فرماندار میاندورود گفت: نخستین اولویت منطقه بعد از کشاورزی، حوزه گردشگری است چرا کشاورزی و گردشگری منابع بی‌نهایت کسب درآمد هستند و گهرباران از این دو ظرفیت برخوردار است.

این مسئول با بیان اینکه امروز باید سرمایه‌گذاری کرد تا به این درآمد دست یافت، تصریح کرد: بررسی و بازتعریف فرصت‌ها و چالش‌ها، موارد جدید را پیش روی ما می‌گذارد، گهرباران پیشتاز در حوزه کشاورزی است و در زمینه هیدروپونیک بدون سازه می‌توان کار کرد.

بابایی خطاب به دهیاران خاطرنشان کرد: فرصت‌ها و چالش‌های روستاها را بررسی کرده و نقاط قوت را تقویت کنید تا متناسب با فرصت‌ها، جشنواره و نمایشگاه برگزار کنیم و به جذب گردشگر منجر شود، این منطقه باید به محل شب‌مانی گردشگر  و کسب درآمد پایدار تبدیل شود  و از محل اقتصاد گردشگری، توسعه بخش گهرباران رقم بخورد.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها