امروز : 21 فروردین 1404

 در دیدار فرماندار میاندورود و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران؛

مسائل آب کشاورزی شهرستان میاندورود مورد بررسی قرار گرفت

کد خبر : 153366 6 فروردین 1404
پ

فرماندار میاندورود در دیدار با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، مسائل آب کشاورزی شهرستان را  مورد بررسی قرار داد. ‎

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندورود، مرتضی بابایی لولتی در دیدار نوروزی با حیدر داوودیان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، اظهار کرد: آب ورودی برای تولید محصولات کشاورزی، نقش مهمی در امنیت غذایی ایفا می‌کند.

وی افزود: با توجه به رشد جمعیت و شهرنشینی، نیاز بشر به مواد غذایی افزایش یافته و از سویی با  تغییرات اقلیمی مواجه هستیم که کشاورزی و تولید محصول را هم با مسائلی مواجه کرده است.

فرماندار میاندورود با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی، گفت: حل چالش‌های آینده مستلزم تجدید نظر کامل در مورد نحوه مدیریت آب در بخش کشاورزی و شیوه جایگزینی آن در چارچوب وسیع‌تری از مدیریت کل منابع آب است.

این مسئول با اشاره به بارش‌های اخیر و سرریز شدن برخی سدها در مازندران، یادآور شد: با این وجود منابع آبی ما محدود است و نیازمندیم در زمینه آب، مدیریت منابع را لحاظ کنیم.

در این دیدار معاونان شرکت آب منطقه‌ای مازندران و مدیر اداره شهرستان میاندورود هم حضور داشتند.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها