امروز : 10 بهمن 1404

آغاز مرحله دوم پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در شهرستان تنکابن

کد خبر : 164963 7 بهمن 1404
پ

محمد دریائی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه تنکابن از آغاز مرحله دوم پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۴ خبر داد. ‎

 

آغاز مرحله دوم پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در شهرستان تنکابن
محمد دریائی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه تنکابن از آغاز مرحله دوم پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان تنکابن ، محمد دریائی در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان تنکابن اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل اجرایی بند ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴، مبلغ ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۴ درصد برای حمایت از مشاغل خانگی شهرستان تنکابن اختصاص یافته است.
وی افزود: پیش از این نیز در مرحله نخست، ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات به این حوزه تخصیص داده شده بود که در مجموع، ۱۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان تسهیلات در دو مرحله برای توسعه مشاغل خانگی شهرستان در نظر گرفته شده است.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری تنکابن با بیان اینکه این تسهیلات در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، شیلات، فرهنگی و گردشگری هزینه می‌شود، تصریح کرد: پرداخت تسهیلات از طریق بانک‌های عامل ملی، تجارت و رفاه و به متقاضیان دارای مجوز مشاغل خانگی انجام خواهد شد.
دریائی تأکید کرد: اولویت دریافت این تسهیلات با افرادی است که علاوه بر داشتن مجوز، دارای توان ایجاد اشتغال و مهارت یا مدرک فنی‌وحرفه‌ای مرتبط باشند.
وی نظارت دقیق بر نحوه هزینه‌کرد تسهیلات را از الزامات اجرای این طرح دانست و گفت: دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند برای هر معرفی، متقاضی جایگزین پیش‌بینی کنند تا از برگشت منابع و هدررفت اعتبارات جلوگیری شود.

اشتراک گذاری

افزودن دیدگاه




متن بالا را در زیر وارد کنید

پیوند ها