تاکید سرپرست فرمانداری شهرستان نور بر همکاری تمامی نهادها برای تأمین تجهیزات حوزه بسیج
سهشنبه ۸اردیبهشت۱۴۰۵ محمدهادی رجایی در بازدید از حوزه مقاومت بسیج امام حسین بلده با ابراز تقدیر از تلاشهای فرمانده سپاه و همکارانش و عرض خداقوت به آنها گفت: در شرایط کنونی باید تجهیزات لازم را فراهم کنیم و همه نهادها باید پای کار بیایند.
به گزارش روابطعمومی فرمانداری شهرستان نور، سهشنبه ۸اردیبهشت۱۴۰۵ محمدهادی رجایی در بازدید از حوزه مقاومت بسیج امام حسین بلده با ابراز تقدیر از تلاشهای فرمانده سپاه و همکارانش و عرض خداقوت به آنها گفت: در شرایط کنونی باید تجهیزات لازم را فراهم کنیم و همه نهادها باید پای کار بیایند.
وی افزود: بخشداری و شهرداری با نیت دلسوزانه پای کار هستند و آماده همکاریهای اداری برای تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز هستند، ما در این زمینه نیز کمک کار شما خواهیم بود.
رجایی با اشاره به اهمیت ایجاد خط امن برای مردم تأکید کرد: امیدواریم با همکاری یکدیگر خطی امن ایجاد میشود تا دشمن نتواند به هیچوجه آسیبی به مردم و منطقه وارد کند.