پیام تبریک فرماندار شهرستان رامسر بمناسبت اولین اقامه نماز جمعه پس از انقلاب ارسال شد
روزی بنام تجدید میثاق با ارزشهای دینی و فرهنگی کشورمان
همت و تلاش همگانی، جهت سوق دادن به سوی توسعه پایدار
پنجم مردادماه، به عنوان اقامه اولین نماز جمعه پس از انقلاب با حکم حضرت امام خمینی (ره) ، فرصتی است تا با تجدید میثاق با ارزشهای دینی و فرهنگیمان، بر اهمیت این فریضه بزرگ تأکید کنیم.
نماز جمعه، نه تنها یک عبادت بلکه نمادی از وحدت و همبستگی مسلمانان است که در آن به دعا و نیایش برای پیشرفت و سعادت جامعه میپردازیم.
در این روز خجسته، بر خود لازم میدانم از زحمات و تلاشهای امام جمعه محترم شهرستان،حجتالاسلام والمسلمین علیخانی، قدردانی کنم.
ایشان با رهنمودها و هدایتهای خود، همواره در راستای تقویت فرهنگ نماز و معنویت در جامعه تلاش کردهاند و نقش بسزایی در ارتقاء روحیه همبستگی و اتحاد در میان مردم شهرستان ایفا نمودهاند.
نماز جمعه؛ محلی است برای گردهمایی مؤمنان و تبادل اندیشهها. بیایید با حضور پرشور خود در این مراسم، از رهنمودهای ارزشمند امام جمعه بهرهمند شویم و با دعا برای سلامتی، امنیت و آرامش کشورمان، نشان دهیم که همواره در کنار یکدیگر خواهیم بود.
امیدوارم با همت و تلاش همگانی، شهرستان رامسر را به سوی توسعه پایدار هدایت کنیم و در سایه اتحاد و همدلی، آیندهای روشن برای نسلهای آینده بسازیم.
مسلم قبادیان
فرماندار شهرستان رامسر