امروز : 31 شهریور 1405

در دومین روز از هفته دولت و باحضور سرپرست فرمانداری شهرستان نور، پروژه‌های تجمیعی شهرداری بلده افتتاح شد

تأکید دکتر محمدهادی رجایی بر پیگیری مستمر و حضور میدانی مدیران برای تحقق توسعه و آبادانی

کد خبر : 172275 3 شهریور 1405
پ

۳شهریور ۱۴۰۵ همزمان با دومین روز از هفته دولت و با حضور دکتر محمدهادی رجایی، سرپرست فرمانداری شهرستان نور،معاونان، بخشدار و شهردار بلده پروژه‌های تجمیعی شهرداری بلده افتتاح و به بهره‌برداری رسید. ‎

 

به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان نور،۳شهریور ۱۴۰۵ همزمان با دومین روز از هفته دولت و با حضور دکتر محمدهادی رجایی، سرپرست فرمانداری شهرستان نور،معاونان، بخشدار و شهردار بلده پروژه‌های تجمیعی شهرداری بلده افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

دکتر محمدهادی رجایی، سرپرست فرمانداری شهرستان نور، در این آیین ضمن ابلاغ سلام و خداقوت دکتر مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، اظهار کرد: در این منطقه کارهای بزرگی انجام شده و همه ما وظیفه داریم با همدلی و همراهی، دست به دست هم دهیم تا در مسیر ساختن و آبادانی کشور گام برداریم.

ایشان با تأکید بر ضرورت ممارست، پیگیری و استمرار در اجرای امور افزود: باید با جدیت و پیگیری مستمر، امور را تا رسیدن به نتیجه دنبال کنیم و مدیران نیز باید پای کار باشند و برای رفع مسائل و تحقق مطالبات مردم تلاش کنند.

نماینده عالی دولت در شهرستان نور در پایان از تلاش‌ها و پیگیری‌های بخشدار و شهردار بلده در اجرای پروژه‌های عمرانی و خدمت‌رسانی به مردم این بخش قدردانی کرد.

اشتراک گذاری
پیوند ها