امروز : 24 فروردین 1404

فرماندار بابلسر:

عملکرد مطلوب ستاد خدمات سفر، نتیجه هم‌افزایی و مدیریت یکپارچه بود

کد خبر : 153781 17 فروردین 1404
پ

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بابلسر در نشست تجلیل از روسای کمیته‌های ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان بابلسر قربانعلی ولی‌زاده فرماندار بابلسر با اشاره به عملکرد موفق این ستاد در ایام نوروز ۱۴۰۴، از تلاش‌ها و زحمات بی‌وقفه همه دستگاه‌های اجرایی، نهادها، شهرداری‌ها و فعالان حوزه گردشگری قدردانی کرد. ‎

 

🔸️فرماندار بابلسر با تاکید بر هم‌افزایی، هماهنگی و مدیریت یکپارچه میان دستگاه‌ها، اظهار داشت:نتیجه انسجام شکل‌گرفته در سطح شهرستان، ارائه خدمات مناسب به مسافران و گردشگران نوروزی بود که منجر به کاهش چشمگیر ناهماهنگی‌ها و موازی‌کاری‌ها شد.

🔹️وی با استناد به گزارش‌های نظارتی استان و کشور، عملکرد بابلسر را در مقایسه با سایر شهرستان‌ها، مثبت و شایسته تقدیر عنوان کرد و افزود: بر اساس آمار ارائه‌شده، بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر شب‌اقامت از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین در شهرستان ثبت شد که نشان‌دهنده سهم قابل‌توجه بابلسر از گردشگران نوروزی استان مازندران است.

🔸️ولی‌زاده با اشاره به اجرای دو طرح ملی «پویش نه به تصادف» و «طرح بهرفت» توسط جمعیت هلال‌احمر، از کاهش ۲۵ درصدی تصادفات درون‌شهری و ۵۰ درصدی تصادفات برون‌شهری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد. همچنین، به گفته وی، در ایام نوروز، آمار نزاع و درگیری در روز طبیعت ۸۰ درصد و میزان جرائم عمومی ۳۸ درصد کاهش داشته که نشان‌دهنده تأمین امنیت و نظم مطلوب در شهرستان بوده است.

↙️ فرماندار بابلسر با اشاره به تمهیدات انجام‌شده در حوزه توزیع کالاهای اساسی افزود: در حوزه توزیع سیب، از دو تن در سال گذشته به ۶.۵ تن در سال جاری رسیدیم. همچنین در تأمین آرد سهمیه‌ای، افزایش ۵۴ درصدی نسبت به سال قبل داشته‌ایم که موجب رضایتمندی مردم و جلوگیری از صف‌های نانوایی شد.

🔹️ولی‌زاده همچنین به برگزاری کنسرت‌های نوروزی، ۶ نمایشگاه صنایع‌دستی، ایستگاه‌های تلفیقی فرهنگی، مذهبی و امدادی برای خدمات‌رسانی به مسافران اشاره کرد و گفت: این اقدامات موجب رضایت گردشگران شد و زمینه‌ای برای گردشگری اقتصادی و مدیریت جیب مسافر فراهم کرد.

🔹️به گفته فرماندار بابلسر در ایام نوروز، بیش از یک میلیون و ۵۵۲ هزار دستگاه خودرو وارد شهرستان شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش اندکی را نشان می‌دهد. وی این میزان تردد را نشانگر اهمیت بابلسر به‌عنوان مقصد اصلی گردشگری استان دانست.

🔸️فرماندار بابلسر در پایان از برگزاری جلسه‌ای با حضور استاندار محترم مازندران برای بررسی و تدوین طرح جامع گردشگری شهرستان بابلسر خبر داد و اعلام کرد: «بابلسر نخستین شهرستان استان خواهد بود که این طرح را به صورت پایلوت اجرایی می‌کند. از همین امروز باید برنامه‌ریزی دقیق برای تابستان پیش‌رو آغاز شود.»

🔹️وی از تلاش تمامی بخشداران، شهرداران، مدیران دستگاه‌ها، کارکنان و اعضای کمیته‌های ستاد خدمات سفر تقدیر و تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود که این روند همکاری و خدمت‌رسانی در فصل‌های آینده نیز تداوم داشته باشد.

🔸️شنبه، ۱۶ فروردین ۱۴۰۴.

🟢روابط عمومی فرمانداری شهرستان بابلسر 

https://eitaa.com/Farmandari_babolsar

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها