امروز : 24 فروردین 1404

فرماندار بابلسر در نشست خبری برگزاری چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبدالله موحد:

بابلسر آماده میزبانی شایسته از یک رویداد بین‌المللی ورزشی است

کد خبر : 153853 18 فروردین 1404
پ

قربانعلی ولی‌زاده فرماندار بابلسر، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اهمیت میزبانی چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبدالله موحد، از نقش کلیدی خبرنگاران در ایجاد شور و نشاط اجتماعی، اطلاع‌رسانی صحیح و امیدآفرینی در جامعه تقدیر کرد. ‎

🔺فرماندار بابلسر در نشست خبری برگزاری چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبدالله موحد:

 

بابلسر آماده میزبانی شایسته از یک رویداد بین‌المللی ورزشی است

⬅️به گزارش روابط عمومی فرمانداری بابلسر؛ قربانعلی ولی‌زاده فرماندار بابلسر، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اهمیت میزبانی چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبدالله موحد، از نقش کلیدی خبرنگاران در ایجاد شور و نشاط اجتماعی، اطلاع‌رسانی صحیح و امیدآفرینی در جامعه تقدیر کرد.

⬅️وی ضمن تشکر از همراهی خبرنگاران شهرستان در انعکاس عملکرد دستگاه‌های اجرایی، خاطرنشان کرد: از انتقادهای سازنده و منصفانه استقبال می‌کنیم، اما انتظار داریم از انتقادهای مغرضانه و غیرمنصفانه پرهیز شود. رسانه‌ها می‌توانند با انتقال مطالبات به‌حق مردم، نقش مؤثری در هم‌افزایی و انسجام اجتماعی داشته باشند.

⬅️فرماندار بابلسر با اشاره به آمادگی کامل شهرستان برای میزبانی این رویداد گفت: در جلسات هماهنگی پیشین، ۴۴ کمیته تخصصی تشکیل شده و وظایف هر یک از آن‌ها به‌صورت دقیق مشخص شده است. در حال حاضر ۱۱ تیم داخلی شامل تیمی از بابلسر و ۴ تیم خارجی از کشورهای هند، تاجیکستان، گرجستان و ارمنستان برای حضور در این رقابت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.

⬅️ولی‌زاده در ادامه افزود: جام عبدالله موحد تنها یک رقابت ورزشی نیست، بلکه فرصتی بی‌نظیر برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری، فرهنگی، اقتصادی و توانمندی‌های انسانی شهرستان بابلسر در سطح ملی و بین‌المللی است. نام و افتخار جهانی عبدالله موحد یکی از برندهای بین‌المللی ورزشی ایران، متعلق به این شهر است و باید از آن برای هویت‌سازی و توسعه استفاده کرد.

⬅️وی با اشاره به اهمیت تبلیغات محیطی و فضاسازی مناسب شهری، نقش رسانه‌ها را در ایجاد فضای پرشور و آماده برای میزبانی این رویداد برجسته دانست و گفت:تا امروز بسیاری از خبرنگاران با انگیزه و بی‌ادعا در کنار ما بوده‌اند و انعکاس صحیح اخبار موجب ایجاد امید، نشاط و وحدت در شهرستان شده است. این مسیر باید با قدرت ادامه پیدا کند.

⬅️در پایان فرماندار بابلسر از همکاری و همراهی همه نهادها، به‌ویژه شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی شهرها و فعالان ورزشی و فرهنگی شهرستان قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود با تلاش جمعی، مسابقات پیش‌رو به بهترین شکل ممکن برگزار شود و نام بابلسر همچنان در سطح ملی و بین‌المللی بدرخشد.

⬅️ لازم به ذکر است در این نشست مسئولان حوزه ورزش استان از جمله پهلوان، معاون ورزشی اداره‌کل ورزش و جوانان استان مازندران و موسوی نایب رئیس هیئت کشتی استان و مسولان شهرستان بابلسر حضور داشتند.

 

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها