جلسه برنامه ریزی یوم الله ۱۳ آبان در شهرستان چالوس
به گزارش روابط عمومی فرمانداری
✔️به گزارش روابط عمومی فرمانداری چالوس،
این جلسه با حضور فرماندار و امام جمعه شهرستان چالوس و جمعی از مدیران و مسئولین در دفتر امام جمعه واقع در مصلی چالوس برگزار شد؛
✔️یحیی یوسفپور فرماندار شهرستان چالوس در جلسه برنامهریزی روز ۱۳ آبان روز دانشآموز در شهرستان چالوس اظهار داشت: که ۱۳ آبان یادآور سه رویداد مهم تاریخی است:۱۳ آبان ۱۳۴۳: تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه پس از اعتراض به لایحه کاپیتولاسیون،۱۳ آبان ۱۳۵۷: روز دانشآموز و شهادت جمعی از دانشآموزان در جریان تظاهرات علیه رژیم پهلوی و۱۳ آبان ۱۳۵۸: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام.
فرماندار شهرستان چالوس در ادامه افزود: ۱۳ آبان نماد آزادیخواهی و استقلالطلبی و ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است.
✔️ یوسفپور فرماندار چالوس در پایان از برگزاری مراسمات باشکوهی با محوریت ۱۳ آبان در شهرستان چالوس خبر داد.
📣اخبار فرمانداری شهرستان چالوس را در پیام رسان های(ایتا و اینستاگرام)دنبال نمایید👇
https://zil.ink/chalus
#چالوس_قدمگاه_شهداء🇮🇷
🖋روابط عمومی فرمانداری شهرستان چالوس