بازدید فرمانداربابلسر از پروژه های روستای بابل پشت بخش مرکزی
دهیاران و شوراها برنامهای مشخص برای توسعه پایدار روستا داشته باشند
🔺️بازدید فرمانداربابلسر از پروژه های روستای بابل پشت بخش مرکزی
🧊دهیاران و شوراها برنامهای مشخص برای توسعه پایدار روستا داشته باشند
💠 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بابلسر قربانعلی ولیزاده فرمانداربابلسر در حاشیه بازدید از پروژه های روستای بابل پشت بخش مرکزی با همراهی معاون عمرانی ، بخشدار ، دهیار و عضو شورای فوق اظهار داشت:دهیارباید بهعنوان بازوان توانمند مدیریتی در روستا با نگاه آیندهنگر عمل کند.
🔹وی افزود: تعامل بیشتر دهیاربا مدیران اجرایی و استفاده از ظرفیت نخبگان محلی و صاحبان تجربه برای حل مشکلات روستای حوزه فعالیت خودش مورد تاکید ماست.
🔹وی ادامه داد: خدمت به مردم نباید قربانی گرایشهای سیاسی شود، هر کسی در مسیر خدمت به مردم تلاش کند، قابل احترام است.
🔹فرماندار بابلسر خاطر نشان کرد: با توجه به پتانسیل بالای این روستادر جذب گردشگر ،تمرکز این دهیاری بر بومگردی و ایجاد اشتغال پایدار باشد.
🔹وی ادامه داد:با مدیریت و برنامهریزی مناسب، میتوان جمعیت گردشگر را به سمت بومگردی روستایی در بابل پشت سوق داد.
🔹ولیزاده در پایان گفت: مسئولیتپذیری و انسجام، پاسخگویی به مطالبات قانونی مردم و جدیت در کار برای دهیار بسیار حائز اهمیت است.
🔸️سه شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴
🟢روابط عمومی فرمانداری شهرستان بابلسر
https://eitaa.com/Farmandari_babolsar