امروز : 5 تیر 1405

نانوای های متخلف پلمب می‌شوند

کد خبر : 168926 27 اردیبهشت 1405
پ

قربانعلی ولی‌زاده فرماندار شهرستان بابلسر در جلسه شورای آرد و نان شهرستان با تأکید بر ضرورت تشدید نظارت‌ها بر عملکرد نانوایی‌ها خواستار برخورد قاطع و بدون مماشات با نانوایان متخلف شد. ‎

🔺 فرماندار بابلسر:

 🧊نظارت شبانه‌روزی بر نانوایی‌ها الزامی است / نانوایان متخلف پلمب می‌شوند

 🔹️قربانعلی ولی‌زاده فرماندار شهرستان بابلسر در جلسه شورای آرد و نان شهرستان با تأکید بر ضرورت تشدید نظارت‌ها بر عملکرد نانوایی‌ها خواستار برخورد قاطع و بدون مماشات با نانوایان متخلف شد.

💠 به گزارش روابط عمومی فرمانداری بابلسر وی با اشاره به دستور اکید استاندار محترم مبنی بر نظارت مستمر بر نانوایی‌ها، اظهار داشت:نظارت بر نانوایی‌ها باید به‌صورت شبانه‌روزی انجام شود و با هیچ‌کس در این زمینه مماشات نخواهد شد.

🔹️فرماندار بابلسر با تأکید بر لزوم ارائه نان باکیفیت و قیمت مصوب به مردم، افزود:در شرایط فعلی و جنگ اقتصادی، هرگونه گران‌فروشی یا عدم رعایت قوانین از سوی نانوایان قابل قبول نیست و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

🔹️وی در ادامه با قدردانی از نانوایان منصف و قانون‌مدار شهرستان گفت:از نانوایانی که با وجود شرایط سخت اقتصادی، انصاف را رعایت کرده و خدمات مطلوب به مردم ارائه می‌دهند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

🔹️فرماندار بابلسر همچنین خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان تأکید کرد:کم‌کاری و ترک فعل هیچ‌یک از مدیران قابل پذیرش نیست و همه دستگاه‌ها موظف‌اند در حوزه وظایف خود با جدیت و مسئولیت‌پذیری عمل کنند.

🔹️وی با اشاره به احتمال کمبود نیرو در بخش نظارت از ظرفیت‌های مردمی نیز نام برد وگفت:در صورت نیاز، باید از نیروهای داوطلب بسیج دانشجویی که برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند،استفاده شود تانظارت‌ها با قدرت بیشتری ادامه یابد.

🔸️یک‌شنبه،۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵. 

ht:/eitaa.com/Farmandari_babolsar

گالری تصاویر

اشتراک گذاری
پیوند ها