En امروز : 19 اردیبهشت 1403

استاندار مازندران:

مردمی بودن، رمز مقبولیت آیت الله کوهستانی بود / جنبه های اساسی شخصیت آیت الله کوهستانی باید پژوهش و معرفی شود

کد خبر : 113713 9 تیر 1401فرهنگی
پ

سیدمحمود حسینی پور، مردمی بودن را رمز مقبولیت آیت الله کوهستانی و نفوذ شخصیت آن عالم بزرگ در جان و روح مردم و شخصیت های بزرگ معاصر عنوان کرد و گفت: جنبه های عملی شخصیت آن عالم ربانی باید تحقیق و شناسانده شود. ‎

 

استاندار مازندران در پیش همایش کنگره ملی بزرگداشت حضرت آیت‌الله العظمی شیخ محمد کوهستانی (ره) که در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جواد (ع) با بیان این که امروزدر محفل و انجمنی بزرگ گردهم آمده ایم که به نام و خاطره ستاره درخشان آسمان زهد و تقوی و جهد و علم و عمل و اجتهاد زینت یافته است، افزود: سخن راندن از آن اسوه زهد و فضیلت ( که بر قله پارسایی تکیه زده بود ) و بیان ویژگی ها و خصلت های ربانی و ممتاز آن انسان کامل و عارف واصل و شیخ صمدانی، کاری صعب، سخت و بسیار دشوار خواهد بود.

استاندار مازندران؛ حضرت آیت الله العظمی شیخ محمد کوهستانی (ره)؛ را جامع و کامل ترین عالم معاصر استان و کشور و جهان تشیع و عارفی غریب و گمنام دانست که ضرورت دارد روی جنبه های اساسی شخصیت برجسته این غواص بحر معانی درنگ شود و یادآور شد: با مباهات، نام مازندران را به نام آن مجاهد راه حق و لنگر فقه و تقوی پیوند می زنم و با افتخار می گویم که از سامان آن عارف عالیمقام می آیم.

حسینی پور، مردمی بودن را رمز مقبولیت آیت الله کوهستانی و نفوذ شخصیت آن عالم بزرگ در جان و روح مردم و شخصیت های بزرگ معاصر عنوان کرد و گفت: مهم ترین خدمت و جهاد علمی آیت اللّه کوهستانی در عرصه علم و دین، تأسیس حوزه علمیه در زادگاهش، روستای کوهستان شهرستان بهشهر بود.

استاندار، بر پژوهش در جنبه های متنوع شخصیت عَمَلی آیت الله شیخ محمد کوهستانی تاکید کرد و افزود: یکی از وظائف اصلی ما پررنگ کردن هویت علمای دین و عالمان برجسته دینی است.

وی در ادامه گفت: مازندران مهد علویان است و با داشتن شخصیتهای عظیمی همچون آیت الله کوهستانی باید ابعاد معنوی این بزرگان را به نسل امروز معرفی کنیم.

حسینی پور، آیت الله کوهستانی را یکی از علمای بزرگ استان مازندران معرفی کرد و افزود: شخصیتی با چنین شاخصه هایی از یک خانواده ساده به درجه ای دست یافت که ازافتخارات جهان تشیع و عالمان دینی شد. باید قدر این گوهر ذی قیمت را دانست.

استاندار مازندران با بیان اینکه دیار علویان در خطه سبز شمال کشور دارای فرهیختگان و عالمان بنام بوده که علاوه بر استان مازندران در سطح کشور نیز معرف عموم هستند، گفت: می توان با برخورداری از این نعمات و هویت های معنوی در مقابل تهاجم فر هنگی دشمنان بهره گیری کرد.

حسینی پور افزود: مازندران درحوزه اقتصادی و اجتماعی درحال توسعه است، در زمینه فرهنگی نیز نیازمند برنامه ریزی بهتر هستیم؛ بزرگداشت شخصیتهای علمی و دینی گامی موثر در این زمینه است.

استاندار، دیار علویان را از مهمترین شاخصه های مازندران دانست و عنوان کرد: مازندران ثقل و‌ مرکز پرورش علمای بزرگ و دینی است که آیت الله کوهستانی با دارا بودن فضیلت و جهاد در راه خدا نمونه ای ممتاز در دیار علویان بوده است.

گفتنی است؛ در این همایش همچنین حجت الاسلام جباری، امام جمعه شهرستان بهشهر، جوادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، دکتر بلخاری، رئیس انجمن مشاهیر و مفاخر، دکتر شالویی، مشاور ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیت الله علم الهدی و آیت الله محمدی لائینی، نمایندگان رهبر معظم انقلاب در استان های خراستان رضوی و مازندران و آیت الله مروی، تولیت آستان قدس رضوی نیز سخنرانی کردند.

در این همایش همچنین شریعتی، نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی، سردار مسلمی، فرمانده سپاه کربلای مازندران، حجت الاسلام محمدی لائینی، امام جمعه نکا، میرزایی، فرماندار شهرستان بهشهر و روحانیون، علما، شخصیت ها و مدیران کشوری، اساتید دانشگاهی، پژوهندگان و صاحب نظران حوزه های علوم و معارف دینی، اندیشوران از سراسر کشور و برخی میهمانان ویژه حضور داشتند.

این همایش در سالن آیت‌الله طبرسی (ره) مرکز پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی مشهد مقدس برگزار شد.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری