امروز : 24 آذر 1404

دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران با فرماندار محمودآباد

کد خبر : 129710 5 مهر 1402
پ

ظهر روز چهارشنبه ۵ مهرماه احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران و هیات همراه با دکتر روح الله علیزاده فرماندار محمودآباد در محل فرمانداری دیدار و گفت و گو کرد. ‎

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان محمودآباد؛ فرماندار در این دیدار که محمدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد محمودآباد نیز حضور داشت ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: اهتمام ما در حوزه فرهنگ و هنر توجه و تقویت مؤلفه های انقلابی و اسلامی است.

علیزاده با اشاره به ظرفیت های شهرستان در زمینه های مختلف و اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگ، خواستار حمایت و پشتیبانی بیش از پیش اداره کل از طرحها و برنامه های فرهنگی ، هنری و قرانی در شهرستان شد.

 

وی در این دیدار فرهنگ را زیربنای توسعه پایدار ذکر و خاطرنشان کرد: رسیدن به توسعه پایدار در تمامی زمینه ها تنها از طریق توسعه فرهنگی امکان پذیر است.

احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران نیز در این دیدار تمرکززدایی و توجه بیش از پیش به شهرستانها را از رویکردهای اداره کل استان عنوان کرد و افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اهتمام ویژه‌ای برای ایجاد و تقویت هسته های مردمی دارد و در این راستا حمایت، تعامل و همراهی سایر دستگاه ها به ویژه فرمانداری، ائمه جمعه و شهرداری و شوراهای اسلامی بسیار مؤثر و راهگشاست.

اشتراک گذاری