En امروز : 26 دی 1403

استاندار مازندران:

باید متناسب با خدمات ملی زیرساخت‌های درمانی استان تقویت شود / از گردشگری سلامت به عنوان یک ظرفیت اقتصادی بهره گیری شود

کد خبر : 132130 29 آبان 1402فرهنگی
پ

استاندار مازندران با بیان این که باید متناسب با خدمات ملی زیرساخت‌های درمانی استان تقویت شود، گفت: گردشگری سلامت به عنوان یک ظرفیت اقتصادی باید به طور جدی مورد ملاحظه قرار گیرد. ‎

سید محمود حسینی‌پور عصر روز یکشنبه -۲۸ آبان- در جلسه با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان مازندران، گفت: اقدامات بسیار خوبی طی این ۲ سال در حوزه سلامت استان انجام شد. دانشگاه علوم پزشکی مازندران چه از نظر خدمات به مناطق محروم و چه به لحاظ توسعه کمی و کیفی مراکز خدمات درمانی پیشرفت خوبی داشت. نمودار بودجه‌ای هم در این بخش رشد قابل ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد.

حسینی‌پور، افزود: با وجود همه اقداماتی که تا کنون انجام شد، اما در مازندران نسبت به کشور هنوز جا داریم که خودمان را به روزتر کنیم. سطح امکاناتی که الان داریم استانی است، اما خدمات ملی ارائه می‌کنیم.

وی با بیان این که باید متناسب با خدمات ملی زیرساخت‌های درمانی استان تقویت شود، خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های درمانی استان برای جمعیت سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان در نظر گرفته شده، اما به جمعیت ۶ تا هفت نفری خدمات می‌دهیم. وقتی ظرفیت محدود باشد و عرضه و تقاضا همخوانی نداشته باشد فشار به جمعیت بومی وارد می‌شود.

استاندار مازندران؛ افزود: ما باید بتوانیم توزیع عادلانه امکانات پزشکی در استان را محقق کنیم و از گلوگاه تا رامسر این عدالت باید برقرار شود.

نماینده عالی دولت در مازندران، گفت: انتظار داریم گزارشی در این زمینه تهیه شود تا ببینیم بیشترین امکانات پزشکی ما در کدام مناطق استان تمرکز یافته و سپس به سمت تجهیز مناطق کمتر برخوردار و نیازمند به تجهیزات پزشکی حرکت کنیم تا همه مردم به طور متوازن از خدمات و تجهیزات پزشکی بهره‌مند شوند.

استاندار مازندران در بخشی از اظهارات خود نیز به اهمیت توجه به گردشگری سلامت اشاره کرد و گفت: رونق گردشگری سلامت شاید چندان در اولویت کادر مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی استان نباشد. چون دغدغه‌های مهم‌تری برای این مجموعه وجود دارد. بنابراین بهتر است برای توجه به این حوزه مشاور یا مسئولی انتخاب شود تا مسئولیت پیگیری را به عهده بگیرد.

حسینی‌پور، افزود: در حال حاضر بیشترین مسافر درمانی را از کشور عراق داریم. وقتی این بستر وجود دارد باید تمرکز بیشتری بر رونق گردشگری سلامت داشته باشیم. می‌توان در غرب استان یک مرکز غربالگری با کیفیت ایجاد و با معرفی آن در سطح بین‌الملل برای جذب گردشگران سلامت از کشورهای همسایه تلاش کرد.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه سرمایه‌گذاری گردشگری سلامت نیز باید نگاه بازتر و آینده‌نگرانه‌تری داشته باشیم. اگر بتوانیم با جذب سرمایه‌گذاران مراکز درمانی معتبر را در استان ایجاد کنیم، بخش قابل توجهی از گردشگران ما را گردشگران سلامت تشکیل خواهند داد.

مقام ارشد اجرایی استان گفت: ما در ۲۰ سال آینده به شدت افزایش جمعیت خواهیم داشت. اگر اکنون به فکر بهسازی زیرساخت‌های سلامت نباشیم با مشکل مواجه خواهیم شد.

نماینده عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: از ظرفیت گردشگری سلامت می‌توان در زمینه اشتغال‌زایی به ویژه برای دانش‌آموختگان حوزه درمانی و پزشکی بهره بگیریم.

حسینی‌پور به تشکیل پرونده الکترونیکی سلامت برای ۸۵ درصد مردم مازندران نیز اشاره کرد و افزود: اگر در این دولت بخواهیم یکی از کارهای بزرگی که انجام شد را مطرح کنیم همین پرونده‌های الکترونیک سلامت است. در مازندران ۸۵ درصد مردم زیر پوشش پرونده الکترونیک قرار دارند که این ظرفیت می‌تواند مهم‌ترین نقش را در پیشگیری داشته باشد.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری