En امروز : 6 فروردین 1404

استاندار مازندران در جلسه شورای آموزش و پرورش استان:

اولویت اصلی جامعه امروز آموزش فنی و حرفه ای است/ 60 درصد جمعیت جویای کار دانش آموختگان دانشگاه هستند

کد خبر : 133242 24 آذر 1402فرهنگی
پ

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این‌که مدارس باید به سمت آموزش فنی‌وحرفه‌ای حرکت کنند، اظهار کرد: این‌که امروز ۶۰ درصد جمعیت جویای کارمازندران را دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها تشکیل می‌دهند به خاطر جدی نگرفتن مهارت‌آموزی است. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، سیدمحمود حسینی پور، تصریح کرد: آموزش و پرورش باید به نیازهای روز جامعه توجه داشته باشد. در جامعه و مدارس ما این فرهنگ باید نهادینه شود که شغل فقط کارمندی نیست و برخی از حرفه‌ها چند برابر کارمندی درآمد دارند و نیاز جامعه هم هستند.

استاندار مازندران با تاکید بر لزوم تأمین زیرساخت‌های آموزشی مناسب برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه نیز گفت: رفع مشکل تحصیل دانش‌آموزان استثنایی و دارای نیازهای ویژه از دغدغه‌های جدی ما محسوب می‌شود و آموزش و پرورش با همکاری بهزیستی باید در این خصوص هر چه زودتر تصمیم‌گیری کرده و نتیجه را اعلام کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش مازندران خطاب به مدیران آموزش و پرورش استان تصریح کرد: با ظرفیت‌های خوب مازندران دانش‌آموزان این استان باید در رتبه‌های بالای کنکور خوش بدرخشند و این امر با تلاش و برنامه‌ریزی دقیق محقق خواهد شد.

گالری تصاویر

اشتراک گذاری